Măsuri și restricții noi în România! Premierul Ludovic Orban, decizie radicală, în urma consultărilor: „Trebuie închise”

Restricții noi și controale la sânge în România! Ce a anunțat premierul Ludovic Orban, în urma ședinței de sâmbătă, de la Ministerul de Interne.

Măsuri și restricții noi în România! Premierul Ludovic Orban, decizie radicală, în urma consultărilor: „Trebuie închise”

Hepta

Premierul Ludovic Orban a declarat, sâmbătă, la videoconferinţa cu prefecţii desfăşurată la Ministerul de Interne, că ne confruntăm cu o creştere îngrijorătoare a numărului de cazuri de COVID-19 şi a cerut intensificarea controalelor.

Unde vor avea loc controale

„Solicit orientarea controalelor în supermarketuri, în pieţele închise sau semiînchise. Va trebui să controlam şi târgurile şi bâlciurile.

Avem nevoie de o prezenţă zilnică în metrou pentru a fi respectate regulile, transportul feroviar către destinaţii de vacanţă trebuie respectate regulile, iar cele cu autocare, politia rutieră să fie atentă.

Există terase de fiţe unde nu se respectă regulile nici de către personal şi nici de către patroni. Avem probleme şi în benzinăriile care duc spre destinaţiile de vacanţa, unde oamenii intră fără mască pentru a plăti.

Sunt cluburi care ar trebui închise. Avem informatii ca există restaurante în spatii închise care au deschis şi servesc clienţii la interior.

Este nevoie de controale în pieţe In parcuri, la locurile de joacă, să li se atragă atentia părinţilor că îşi pun în pericol copii”, a spus Ludovic Orban.

„Fiind într-o situatie de cumpănă suntem într-un moment în care ori cresc cazurile, ori reuşim să stăvilim epidemia”, a menţionat Orban, la final, cerând li se transmită celor care nu respectă regulile că vor fi sancţionaţi.

Parteneri
Ashley Graham a dansat în lenjerie intimă. Ce mesaj a vrut să transmită modelul plus-size
Modelul plus-size nu se sfiește să-și arate burtica de gravida. Ashley Graham a postat recent un videoclip în care a dansat în lenjerie intimă pentru a promova ideea acceptării de sine. De când a anunțat că este însărcinată cu al doilea copil, Ashley a părut mai fericită ca niciodată.
Catine.ro
Ultimele știri