Antena Căutare

Animalele de la gradina zoologica din Neamt mor de sete din cauza secetei!

Pompierii militari au fost nevoiti sa intervina la gradina zoologica din Neamt. Si nu pentru a stinge un incendiu, ci setea animalelor. Din cauza secetei, izvorul care alimenta bazinul a secat, iar animalele erau pe punctul de muri de sete.

Dupa doua luni de seceta severa, izvoarele de la gradina zoologica Dragos Voda au secat, iar animalele aveau nevoie urgenta de apa. Astfel, pompierii militari au fost chemati de urgenta pentru a aduce apa cu cisterna. Aproape cincizeci de tone de apa au fost aduse pana acum pentru a curata tarcurile si pentru a stinge setea animalelor.

"Bazinul este alimentat din sursa naturala, de la un izvor. Din cauza lipsei de precipitatii, izvorul nu mai face fata adaparii animalelor", a spus un pompier.

Nici pentru localnicii din apropiere nu e mai usor. La doi pasi, in Humulesti, au secat fantanile asa ca pompierii intervin si pentru animalele din curtile oamenilor.

Mergi cu trenul? Vezi ce reduceri le ofera CFR calatorilor!... Directorul Teatrului "Ion Creanga", regizorul Cornel Todea, a murit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x