Antena Căutare

Neatza cu Razvan si Dani: Violenta in trafic - o problema acuta a soferilor romani

Violenta in trafic este o problema generala oriunde exista aglomeratie. Ea se poate manifesta sub mai multe forme, de la cele mai putin grave, cum ar fi claxonatul nejustificat sau condusul agresiv, pana la manifestari extreme precum adresarea de injurii sau chiar loviri.

Un bucurestean petrece, in medie, 3,5 ore pe zi in masina. Conform unui studiu recent, unul din cinci romani recunoaste ca a agresat verbal colegi in trafic. Cauzele pot fi numeroase, incepand cu stresul.

Violenta in trafic poate consta in claxonat excesiv, flashuri, injurii, condusul agresiv, loviri, agresiuni. Toate acestea se pedepsesc conform legii.

Specialistii spun ca totul porneste de la lipsa de educatia acuta. Ei considera ca sunt necesare ore de consiliere psihologica in cadrul cursurilor de legislatie rutiera pentru cei care doresc sa devina soferi.

Afla mai multe informatii din VIDEOCLIPUL de mai sus!

Furtul de carbune s-a transformat in meserie de aur pentru hotii din judetul Hunedoara... Romanii care contribuie la o pensie facultativa de la 35 de ani vor avea pensia la jumatate fata de cei care devin chibz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x