Antena Căutare

Furtul de carbune s-a transformat in meserie de aur pentru hotii din judetul Hunedoara

Furtul de carbune s-a transformat in meserie de aur pentru hotii din judetul Hunedoara. Peste o suta de oameni au atacat mai multe vagoane incarcate cu huila. N-au reusit sa ajunga prea departe cu incarcatura pentru ca planul lor a fost dejucat de cativa jurnalisti, care au cerut ajutorul politistilor. Suparati pe agenti, hotii au inceput sa-i atace

Hotii nu au reusit sa fuga. Au fost prinsi de politisti in timp ce-si incarcau sacii cu huila. Oamenii legii au cautat in fiecare vagon tras in gara Iscroni din orasul Aninoasa.

Infractorii invoca diverse motive ce ii determina sa fure, de la lipsa banilor la copiii in spital. Carbune dupa carbune, sac dupa sac, noapte de noapte. Iar politistii nu mai pot face fata. Doar doi agenti au intervenit, azi-noapte, ca sa le tina piept. Doi agenti de la Politia Rutiera.

Fara ajutorul jandarmilor, agentii i-au urmarit pe hoti la ei acasa. “Am fost sesizati ca sunt in vagoane, in gara. Fiind acoperiti de intuneric, au incercat sa ne intimideze si au aruncat cu pietre impotriva noastra”, au declarat autoritatile.

Hotii vor fi cercetati penal pentru furt calificat.

Mort din cauza unor bidoane: O lovitura puternica de pumn i-a adus moartea unui brailean... Neatza cu Razvan si Dani: Violenta in trafic - o problema acuta a soferilor romani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x