Nelu Tătaru își va trimite fiul la școală în septembrie. Ministrul Sănătății, apel pentru părinți: ”Respectați măsurile de igienă!”

Deschiderea școlilor din România, în ciuda faptului că numărul de cazuri noi de coronavirus se ridică la peste 1.000 în fiecare zi, a stârnit discuții controversate între părinți. Ministrul Sănătății, însă, susține că își va trimite copilul la cursuri în septembrie. 

Nelu Tătaru își va trimite fiul la școală în septembrie. Ministrul Sănătății, apel pentru părinți: ”Respectați măsurile de igienă!”

Hepta.ro

Nelu Tătaru, ministrul Sănătății, a vorbit despre redeschiderea școlilor în România și a dezvăluit că fiul său va merge la școală. În același timp, el a făcut un apel și către părinți, și anume să respecte regulile de igienă care sunt esențiale pentru prevenirea răspândirii coronavirusului.

Ministerul Sănătății a publicat normele. Așa va începe școala din 14 septembrie! Masca este obligatorie pentru toată lumea!

„Am și eu un copil de 10 ani care va merge la școală din septembrie, în condițiile respectării acelor reguli. Recomand acestor părinți să respecte regulile de igienă, să respecte precauțiile universale în și precauțiile în cadrul acestei pandemii”, a spus Tătaru, potrivit Digi24.

Școala va începe în România, după trei scenarii

  • Scenariul verde înseamnă că în localitatea respectivă e mai puţin de o persoană detectată cu COVID-19, în ultimele 14 zile;
  • Scenariul galben (risc mediu) - între 1 şi 3 persoane detectate cu noul coronavirus;
  • Scenariul roşu se aplică unde au apărut mai mult de trei bolnavi noi în localitatea respectivă, în ultimele 14 zile, la mia de locuitori. În acest scenariu, școala se închide de tot

Care sunt criteriile pentru ca un elev să primească unul dintre cele 250.000 de dispozitive cu internet. Ce trebuie să facă ei sau părinții

Aceste scenarii nu vor fi valabile tot anul școlar, ci se vor actualiza permanent, în funcție de situația epidemiologică locală.

Ministerul Sănătății a publicat normele. Așa va începe școala din 14 septembrie! Masca este obligatorie pentru toată lumea!z

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri