Antena Căutare

Nemultumiri pe partiile din tara: cozi pe zeci de metri, preturi mai mari si conditii mai proaste ca in strainatate

Au iesit pe partie, dar au asteptat ore in sir pana sa se distreze sau n-au mai apucat deloc. Sute de turisti ajunsi azi pe cea mai recenta partie, Vidra-Voineasa, s-au intors de-acolo mai mult dezamagiti. O singura casierie a fost deschisa pentru plata instalatiilor de cablu, iar cozile s-au intins pe zeci de metri. Nemultumiri sunt si in Poiana Brasov, unde turistii par sa se imputineze. Multi prefera sa plece in afara tarii.

Cea mai noua partie din tara, Vidra-Voineasa, a adus multa nemultumire. Dupa nici o luna de gratuitate la teleschi si telegondola, astazi s-a instalat haosul. Si nu pentru ca a fost prima zi cu taxa. Schiorii adunati in numar mare au asteptat cu orele la instalatiile de cablu pentru ca au avut la dispozitie. O singura casierie a fost deschisa.

Cum si maine ar fi fost liber la distractie, turistii vor mai avea nervi de varsat pe proprietarii partiei. Acestia au anuntat ca luni abia vor mai deschide doua casierii.

Nemultumire e si printre turistii din Poiana Brasov, veniti la distractie. E drept, n-au stat la cozi nesfarsite la casierii. Dar se pare ca n-o sa mai gasim cat de curand picior de schior experimentat pe aici. Multi pleaca in Austria, tara cu 22.000de kilometri de partie. Alte conditii, alte preturi la cazari.

“Pai, este mai ieftin. In primul rand, acolo in weekend preturile sunt la jumatate la toate urcarile pe cablu. Mancarea este acelasi pret peste tot, fie ca mananci la doua mii de metri, fie ca mananci intr-o alta statiune sau in acelasi oras”, povesteste un turist despre conditiile din Austria.

Cat despre cele de la noi, acelasi turist s-a prins repede cu ce are de-a face: “Aici vor sa ia pentru doua trei zile de schi cat pentru sa incaseze pentru o saptamana”.

Iar un nou si puternic concurent pentru partiile de la noi e acum Bulgaria.

Socant: O femeie din Pitesti traieste de ani buni cu o tumora de 50 de kilograme pe piciorul stang... Resursele naturale ale Romaniei, in atentia spionilor cibernetici din gruparea "Octombrie Rosu"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x