Antena Căutare

Nepoții lui Dincă sunt abuzați de către colegi. „Zi, bă, că bunicu-tău e monstrul din Caracal”

Nepoții lui Gheorghe Dincă au refuzat să mai intre în contact cu colegii, după ce aceștia i-au agresat verbal și amenințat cu bătaia. Copiilor li se spune că au „sânge de criminal”, iar părinții lor sunt traficanți de persoane.

Nepoții lui Gheorghe Dincă au refuzat să mai intre în contact cu colegii, după ce aceștia i-au agresat verbal și amenințat cu bătaia. Copiilor li se spune că au „sânge de criminal”, iar părinții lor sunt traficanți de persoane.

„Ei nu au simţit ce înseamnă dragostea de bunic şi acum sunt nevoiţi să trăiască tot acest calvar din cauza lui. E groaznic”, au mărturisit apropiaţii familiei Dincă.

Ghoerghe Dincă are patru copii și cinci nepoți, cu care nu a avut niciodată o relație apropiată. Cu toate acestea, cei cinci nepoți au fost puternic afectați la aflarea veștilor despre bunicul lor. Părinții au încercat să îi țină departe de televizor și televizor, le-a fost greu să îi protejeze, însă cel mai dificil a fost momentul în care aceștia s-au întors la școală.

Unul dintre nepoții lui Dincă a fost agresat verbal chiar în prezența unui cadru didactic. “Când a strigat profesoara catalogul, copilul nu a răspuns. Îi era ruşine să se ridice. Atunci, colegii au început să-l batjocorească. Zi, bă, că bunicu-tău e monstrul din Caracal. Îi ziceau că e nepotul criminalului, că la el acasă sunt ascunse fetele. Băiatul a venit acasă plângând şi a spus că nu mai vrea sa meargă la şcoală”, au povestit apropiaţi ai familiei.

Un alt nepot a fost amenințat de către un coleg cu bătaia, totul datorită faptului că „are sânge de criminal”. Copii vin acasa și povestesc părinților tot ce se întâmplă și prin ce trebuie să treacă în fiecare zi.

Cei cinci copii au nevoie de psiholog

„E greu să gestionăm situaţia, mai ales în pauze, nu stăm în permanenţă lângă ei. Din păcate, toţi elevii noştri au aflat ce s-a întâmplat la Caracal. Toţi au văzut acele imagini cumplite. A fost suficient ca unul dintre colegi să strige...tu eşti nepotul monstrului. Am încercat şi încercăm, în continuare, să salvăm această situaţie, le explicăm în permanenţă elevilor noştri că nu au nicio vină colegii lor pentru ce s-a întâmplat. Oricum, nepoţii acestui bărbat trăiesc o traumă greu de descris şi, fără, îndoială, au nevoie de psihlogi pentru a reuşi să depăşească momentele grele prin care trec”, a declarat un profesor al unuia dintre nepoţii lui Dincă.

Un bărbat din Botoșani s-a ascuns în casă ca să scape de pumnii vecinei. Femeia s-a înfuriat că a înjurat-o!... Medic prins în timp ce lua mită. Fapta a fost anunțată printr-un apel telefonic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x