Antena Căutare

Un bărbat din Botoșani s-a ascuns în casă ca să scape de pumnii vecinei. Femeia s-a înfuriat că a înjurat-o!

Un bărbat de 61 de ani din județul Botoşani a ajuns la Urgenţe după ce a fost bătut de o femeie, vecină "gard în gard" cu el.  Incidentul a avut loc chiar în faţa casei femeii, care s-a enervat atunci când omul a început să o injure.

Un bărbat de 61 de ani din județul Botoşani a ajuns la Urgenţe după ce a fost bătut de o femeie, vecină "gard în gard" cu el. Incidentul a avut loc chiar în faţa casei femeii, care s-a enervat atunci când omul a început să o injure.

Enervată, aceasta a decis să îşi apere singură onoarea și i-a aplicat bărbatului mai multe lovituri cu pumnii. Potrivit presei locale, bărbatul s-a refugiat în casă, unde a rămas ascuns ore bune.

Resimţind dureri tot mai mari, cauzate şi de trecerea efectului băuturilor alcoolice, bărbatul a sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale.

Un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SJA) a ajuns la locuinţa acestuia, acordându-i primul ajutor, după care l-a transportat la spital.

Cazul urma să fie transmis şi poliţiştilor de către cadrele medicale în cursul zilei de ieri.

Percheziţii în Bucureşti şi 36 de judeţe, la reprezentanţii unei firme de pariuri care ar fi instalat şi utilizat progra... Nepoții lui Dincă sunt abuzați de către colegi. „Zi, bă, că bunicu-tău e monstrul din Caracal”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x