Bucureștiul, paralizat de ploaia înghețată! Autoritățile au retras toate troleibuzele în depouri. din cauza condițiilor meteo extreme

Ploaia înghețată a făcut ravagii în București, iar autoritățile au decis să retragă toate troleibuzele în depouri, după e numeroase defecțiuni au apărut la liniile de contact din cauza condițiilor meteo extreme.


Ploaia înghețată a făcut ravagii în București, iar autoritățile au decis să retragă toate troleibuzele în depouri, după e numeroase defecțiuni au apărut la liniile de contact din cauza condițiilor meteo extreme.

Astfel, în urma acestei decizii, reprezentanții Societății de Transport București au anunțat că au fost introduse linii de navetă de autobuz, numai pentru zonele în care nu existau alternative pentru călătorii liniilor de troleibuz și tramvaie.

Trei linii de navetă de autobuze au fost înființate de STB pentru a-i prelua pe călătorii din zonele în care nu există linii de tramvai sau autobuz, care vor circula pe următoarele trasee:

  • Linia 665 va circula de la terminalul „Pajura” până la terminalul „Sfinții Voievozi”;
  • Linia 670 va circula de la Bulevardul Basarabia până la terminalul „Vasile Pârvan”;
  • Linia 696 va circula de la terminalul „Depou Alexandria” până la terminalul „Gara de Nord”.

Tot din cauza vremii extreme care a dat peste cap traficul sâmbătă în București, STB a înființat alte patru linii de autobuze. Este vorba despre autobuzele 610, 621, 632 și 641 care îi vor prelua pe călătorii din stațiile liniilor de tramvai 1,10, 21, 32 și 41.

Reprezentanții STB au precizat că într-un comunicat că echipele de intervenție lucrează pentru ca în cursul zilei de duminică, 27 ianuarie, circulația troleibuzelor și tramvaielor să revină la normal. Circulația tramvaielor pe mai multe linii a fost blocată, sâmbătă, deoarece cablurile electrice au înghețat. â

Culorile sezonului de primăvară-vară 2022. Care sunt datele oferite de raportul Institutului Pantone Fashion Color Trend
Culorile sezonului de primăvară-vară 2022 au fost dezvăluite de prestigiosul raport al...
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021. Balanțele au nevoie de o schimbare. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 octombrie 2021 spune că nativii din zodia Balanțelor au nevoie de o...
Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri