Antena Căutare

Nicolae Popa: Statul roman a stiut tot timpul unde sunt

“Autoritatile au stiut tot timpul unde sunt”. Este ceea ce sustine Nicolae Popa, pe care statul roman l-a considerat fugar timp de 10 ani, dandu-l in urmarire internationala. Fostul presedinte al GELSOR, condamnat in dosarele FNI si FNA sustine ca avea inclusiv carnet de conducere in Indonezia, cu toate datele privind locul in care se afla.

In decembrie 2009, in timpul campaniei electorale pentru prezidentiale, autoritatile romanesti trambitau cu mult entuziasm informatia conform careia Nicolae Popa fusese gasit in Indonezia. Dupa 10 ani de cautari.

Se pare insa ca aceste cercetari nu au fost chiar atat de migaloase. O confirma chiar Nicolae Popa. Acesta sustine ca putea fi gasit usor.

"Aveam viza de sedere acordata de autoritatile indoneziene pe termen lung, obtinusem de la politia indoneziana permis de conducere pe care era aplicata fotografia mea si in care erau inscrise datele mele personale", a spus Popa.

In legatura cu sederea lui in toti acesti ani in Bali, Popa declara ca acolo isi putea castiga existenta, in sensul ca avea afaceri .

Despre prabusirea celor doua fonduri Popa a declarat ca a fost o actiune planificata de personaje politice care doreau o popularitate la alegerile din 2000, dar si compromiterea lui Sorin Odiviu Vintu, considerat a fi finantatorul unui anumit paritd politic.

Popa explica felul in care acest fond ar fi intrat in colaps in urma actiunilor de manipulare asupra investitorilor pentru a isi retrage banii.

Sursa: Antena3

VIDEO! Melcii - paguba pentru romani, profit pentru straini... Traian Igas: Disponibilizatii din MAI nu vor primi salarii compensatorii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x