Antena Căutare

Traian Igas: Disponibilizatii din MAI nu vor primi salarii compensatorii

Ministrul de Interne Traian Igas, a declarat, miercuri, la Senat, ca angajatii din minister care vor fi disponibilizati nu vor primi salarii compensatorii, deoarece situatia economica nu o permite.

Acesta adaugat ca disponibilizatii din MAI vor primi exact aceleasi ajutoare sociale ca orice angajat care isi pierde locul de munca.Mai mult decat atat, Igas a adaugat ca cei care urmeaza sa fie disponibilizati vor beneficia de cursuri de reconversie profesionala.

"Nu putem vorbi in acest moment de salarii compensatorii, pentru ca situatia economica nu ne permite", a afirmat ministrul Traian Igas.

Ministrul, impreuna cu sefii de structuri din MAI au fost audiati, miercuri, la Comisia de aparare din Camera Deputatilor in legatura cu scandalul in care a fost implicat fostul secretar general al institutiei Laurentiu Mironescu, dar si in legatura cu norma de hrana, cu restructurarea ministerului si cu aderarea la Spatiul Schengen.

Rraian Igas, a declarat, miercuri, dupa audierea sa in Comisia de aparare, ca 10.000 de angajati din MAI vor fi disponibilizati in urmatoarele doua luni, inclusiv o mare parte din Aparatul Central.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages

Nicolae Popa: Statul roman a stiut tot timpul unde sunt... VIDEO! Seful Politiei Timis, mai presus de lege: A trecut pe rosu!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x