Antena Căutare

Nike a lansat pantofi speciali pentru personalul medical. Compania se dresează „eroilor de zi cu zi”

Marele producător de articole sportive a scos pe piață modelul Nike Air Zoom Pluse. Acești pantofi se adresează „eroilor de zi cu zi”, adică personalului medical.

Nike a lansat pantofi speciali pentru personalul medical. Compania se dresează „eroilor de zi cu zi”
Nike Air Zoom Pluse | https://news.nike.com/

Reprezentanţii companiei i-au studia pe cei ce lucrează în sectorul medical. Au ţinut cont de provocări, inclusiv orele lungi de stat în picioare, deversările de lichide, precum şi confortul necesar pentru schimburile lungi.

Nike Air Zoom Pluse este conceput în așa fel încât sistemele de amortizare şi tracţiune să lucreze împreună pentru a asigura piciorul în condiţiile din spital.

Nike a spus că pantoful are o talpă rezistentă, din cauciuc, o talpă care asigură stabilitate chiar şi pe lichid sau apă. Mai mult, sunt concepuți astfel încât să te poți încălța folosind o singură mână.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

O pereche de pantofi sport afost vândută la o licitaţie pentru suma record de 437.500 de dolari

Laura a murit lângă fetița ei, la nici o lună de la nuntă. Copila, în vârstă de șapte ani, se zbate între viață și moart... Vârsta de pensionare, crescută până la 67 de ani pentru femeile și bărbații din această categorie profesională: „Este di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x