Antena Căutare

Nimeni nu rezistă şarmului lor! Care sunt zodiile care învârt bărbații pe degete

Multe dintre femeile din ziua de astăzi îşi doresc să fie în centrul atenţiei şi, de cele mai multe ori, apelează la trucuri precum haine sexy şi machiaj strident pentru a atrage atenţia bărbaţilor, însă nu acesta este secretul.

Multe dintre femeile din ziua de astăzi îşi doresc să fie în centrul atenţiei şi, de cele mai multe ori, apelează la trucuri precum haine sexy şi machiaj strident pentru a atrage atenţia bărbaţilor, însă nu acesta este secretul.

Descoperă care este arma ta secretă în ceea ce priveşte reprezentaţii sexului tare în funcţie de zodia ta, mai jos:

Berbec

Insistența este punctul tău forte. Femeile acestei zodii sunt statornice și știu ce vor de la un bărbat, așa că nu pierd vremea cu jocul seducției. Tu știi una și bună: dacă ești îndrăgostită de cineva te duci direct la țintă și spui ce ai pe suflet. Mai mult, nu te lași până nu obții ceea ce-ți dorești, pentru că pentru tine totul este o provocare.

Taur

Romantismul este caracteristica acestei zodii, de aceea visezi la povești cu prinți și happy-end. Îl aștepți pe Făt-Frumos, însă ai un magnetism involuntar care îi face pe bărbați să roiască în jurul tău. Fără a fi ceva calculat, stilul tău de seducție este pasiv și îți place când ți se face curte. În cazul în care ai de-a face cu o rivală care râvnește la alesul tău nu te lași până nu o elimini din competiție, după care îl învăluiești cu drăgălășenia și senzualitatea ta.

Gemeni

Reprezentantele acestei zodii pot avea aproape orice bărbat vor. Ești comunicativă și nu te ascunzi deloc atunci când își place un bărbat. Îl dai gata cu stilul tău deloc subtil și îndrăzneț și îl vrăjești cu priviri insinuante și cu discuții amuzante despre aproape orice. Și cu toatele știm că un bărbat apreciază o conversație bună. Nu ai nici o problemă în a accepta provocări erotice, iar pentru tine sexul prin telefon este ca mersul pe bicicletă.

Vezi care sunt celelalte zodii, aici!

Oana Zăvoranu, în lacrimi lângă sicriul lui Vadim! "Trebuia să ne vedem luni..."... Surprize pentru elevii claselor a XII-a! A fost stabilit calendarul examenului de Bacalaureat 2016...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x