Antena Căutare

Oana Zăvoranu, în lacrimi lângă sicriul lui Vadim! "Trebuia să ne vedem luni..."

Certurile dintre ei au depăşit orice limită. Au fost de la vorbe grele până la ameninţări. Dar în mare secret au decis să pună capăt duşmăniei şi au făcut pace. Î

Certurile dintre ei au depăşit orice limită. Au fost de la vorbe grele până la ameninţări. Dar în mare secret au decis să pună capăt duşmăniei şi au făcut pace.

Îndurerată, Oana Zăvoranu a surprins pe toată lumea aseară, atunci când i-a adus un ultim omagiu lui Corneliu Vadim Tudor. După ani întregi de scandaluri aprinse, injurii şi răsturnări incredibile de situaţie, securea războiului a fost îngropată. Împăcarea, în mare taină, dintre Oana Zăvoranu şi Corneliu Vadim Tudor a dus la apariţia brunetei în miez de noapte la biserica unde era depus sicriul cu trupul neînsufleţit al tribunului.

"E un ultim omagiu, e o chestie de bun simţ faţă de un om care a ţinut, fără să ştie, zic eu, că urma să se întâmple ce se întâmplă, a ţinut foarte mult, prin intermediul lui Cezar, să mă vadă, să mă pupe, să-şi ceară iertare, să spună că s-a înşelat enorm în privinţa mea, că a fost învrăjbit şi aşa mai departe. Şi dacă ai suflet, mai ales în momente ca astea, nu are sens să ţii ranchiună. Mie îmi pare rău", a spus Oana Zăvoranu.

Îmbrăcată din cap până-n picioare în negru, îngândurată, mai tristă ca niciodată. Aşa a venit Oana să-i aducă un ultim omagiu celui care multă vreme i-a fost. duşman. Aseară însă nici urmă de duşmănie. De îndată ce a păşit în biserica, s-a aşternut o linişte sfâşietoare. Cu paşi mici s-a îndreptat spre sicriul lui Vadim unde familia lui îl veghea. Le-a îmbraţişat pe fiicele tribunului, iar apoi a aprins o lumânare. După care a stat preţ de câteva minute lângă corpul neînsufleţit al lui Corneliu Vadim Tudor.

Corneliu Vadim Tudor avea probleme? A primit un mesaj în care, negru pe alb, tribunul şi familia lui erau ameninţaţi!... Nimeni nu rezistă şarmului lor! Care sunt zodiile care învârt bărbații pe degete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x