Antena Căutare

Ninge ca în povești! Este iarnă în toată regula la munte, unde utilaje de deszăpezire au fost scoase pe şosele VIDEO

Iarna a bătut la ușă mult mai devreme anul acesta! În mai multe zone din ţară a nins, stratul de zăpadă ajungând la peste 5 centimetri. Temperaturile au coborât sub limita înghețului, iar meteorologii avertizează minime sub 3 grade Celsius în următoarele zile.

Ninge ca în povești! Este iarnă în toată regula la munte, unde utilaje de deszăpezire au fost scoase pe şosele VIDEO Galerie
Ninge ca în povești! Este iarnă în toată regula la munte, unde utilaje de deszăpezire au fost scoase pe şosele VIDEO | Captură Video Antena 3

Marți dimineață, la Harghita-Băi a fost înregistrat -1 grad. Oamenii s-au trezit cu mașinile și casele acoperite de zăpadă. Potrivit Antena 3, mulți oameni deja au făcut focul în sobe și s-au pregătit de iarnă, chiar dacă în calendare este luna septembrie!

La cota 2.000, în munții Făgăraș, zăpada măsoară deja 5 cm. Cum temperaturile au scăzut la - 3 grade Celsius și Transfăgărășanul este încă deschis, drumarii au împrăștiat material antiderapant, însă turiștii spun că au trecut în doar câteva ore de la toamnă la iarnă!

Iarna a venit mai devreme anul acesta. Zăpada a apărut deja în luna septembrie, în România

Și în Maramureș, pe drumul Național 18 au fost împrăștiate peste 12 tone de material antiderapant. Este iarnă în toată regula și pe Transalpina! Autoritățile îi îndeamnă pe șoferi să evite șeaua montană, dacă mașinile lor nu sunt echipate de iarnă.

Meteorologii spun că în următoarele patru zile, ninsorile vor continua în zonele montane, iar în restul țării, temperaturile vor scădea considerabil, apoi, vremea va fi una normală pentru această perioadă!

Citește și: Ninsoare și lapoviță la munte, în România. Temperaturile au scăzut brusc la început de septembrie. Cum e vremea în țară

Toamna își intră în drepturi, dar pare să aducă și din iarnă câte puțin. La munte sunt anunțate ninsori, iar vremea s-a răcit considerabil.

A nins în masivul Bucegi, în luna Iulie

Pare aproape ireal, dar în luna lui Cuptor, în masivul Bucegi, a nins ca în povești. Au fost zero grade la altitudine mare și fulgii de zăpadă sunt exact ca în mijlocul iernii.

Temperaturile au scăzut drastic în multe zone din țară duminică, spre luni noaptea, iar la Vârful Omu, conform Meteo Plus, luni la ora 7 de dimineață era 0 grade Celsius și ningea.

Imaginile au fost surprinse la stația meteo din Vârful Omu și transmise imediat către public. Cadre feerice au fost filmate în masivul Bucegi!

Citește și: Ninge ca în povești în Masivul Bucegi. Imagini inedite au fost surprinse în dimineața de luni la stația meteo din Vârful Omu

Secţie plină de copii cu o afecțiune acută la Spitalul Gomoiu din Capitală. Cei mai mulţi ajung când se agravează. Ce si... (P) Cum ştii că o casă de pariuri este bună?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x