Antena Căutare

Ninge de Paște? Meteorologii anunță ”gerul de aprilie”

Vremea ne-ar putea face mari surprize neplacute. Meteorologii anunta fenomene meteo precum ”gerul de aprilie” in Romania.

Vremea a fost schimbătoare și așa va rămâne și în viitorul apropiat. De Paște, meteorologii anunță ”gerul de aprilie”, un fenomen cu care s-ar putea confrunta România în perioada imediat următoare.

Dacă săptămâna viitoare sunt anunțate temperaturi de primăvară, instabilitatea termică își va spune cuvântul, iar prognoza meteo pentru aprilie anunță noi valuri de răcire.

Astăzi meteorologii au dat prognoza meteo ANM pentru cele trei luni de primăvară, dar au spus şi că 2018 va fi anul fenomenelor extreme. În aprilie şi mai temperaturile medii vor fi cuprinse între 10 şi 15 grade Celsius. Astfel, este posibil ca de Florii să fie mult mai cald decât de Paște, și, așa cum ne-a obiănuit vremea, meteorologii nu exclud varianta fenomenului ”gerul de aprilie” și ninsoarea de Paște.

"Regret că nu i-am amputat mâna". Medic, despre o pacientă care nu primeşte pensie de boală, deşi nu îşi poate... Vremea o ia razna! Anunţul făcut de meteorologi. Prognoza meteo pe trei luni. Ce aduce prima lună de vară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x