Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ninge în continuare în România! Drumarii au intervenit cu 31 de utilaje de deszăpezire (VIDEO)

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov au intervenit cu 31 de utilaje de deszăpezire şi au folosit peste o sută de tone de material antiderapant, după ce în zonele montane a nins. Blocaje în trafic au fost pe DN 1A Săcele-Cheia şi pe DN 73 la Fundata, din cauza unor camioane care au derapat.

Mai multe zone din România, lovite de ninsori, chiar în luna octombrie. Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov au intervenit cu 31 de utilaje de deszăpezire şi au folosit peste o sută de tone de material antiderapant, după ce în zonele montane a nins.

Blocaje în trafic au fost pe DN 1A Săcele-Cheia şi pe DN 73 la Fundata, din cauza unor camioane care au derapat. Potrivit DRDP Braşov, drumarii din centrul ţării au trecut bine de prima zi de iarnă adevărată, însă mai sunt așteptate ninsori.

"Primii care au dat piept cu zăpada au fost colegii noştri de la Districtul Bâlea, dar ninsorile s-au extins treptat peste toate zonele montane. Au fost şi câteva probleme cu camioanele care au derapat şi au perturbat circulaţia pe DN 1A Săcele - Cheia şi pe DN 73, în zona Fundata, însă, din fericire, am reuşit să le deblocăm repede", scriu reprezentanţii DRDP Braşov pe Facebook.

La nivelul DRDP Braşov, s-a acţionat cu 31 de utilaje de deszăpezire şi s-au folosit peste 100 de tone de material antiderapant.

Şoferii care circulă prin zonele montane sunt sfătuiţi să îşi echipeze maşinile cu cauciucuri de iarnă.

Recomandari