Antena Căutare

O ţigară a provocat un incendiu într-o locuinţă din Olt, iar un copil de 10 ani şi-a pierdut viaţa

O ţigară a provocat un incendiu într-o locuinţă din Olt, iar un copil de 10 ani şi-a pierdut viaţa, în timp ce tatăl său a ajuns cu arsuri la spital.

În Olt, o ţigară uitată aprinsă a provocat un incendiu într-o locuinţă, iar un copil de 10 ani şi-a pierdut viaţa, în timp ce tatăl a ajuns la spital cu arsuri. Alte trei case au fost puternic afectate de flăcări în Suceava, iar într-o localitate din Neamţ sătenii au sărit să potolească focul care risca să distrugă biserica. Iar pentru că suntem la început de primăvară şi incendiile de vegetaţie au început să fie un pericol.

Atât a mai rămas din locuinţa curpinsă de flăcări după ce o ţigară a fost lăsată aprinsă. După ce au stins incendiul, pompierii au găsit trupul unui copil de 10 ani fără suflare. Tatăl său a fost tranportat la spital cu arsuri.

În jurul orei 20.30 în localitatea Valea Seacă din judeţul Neamţ s-a dat alarma. Un incendiu puternic a izbucnit la biserica din sat.

Ardea. El a ars pe dedesubt, pe sub acoperiş şi când tăia tabla, prindea aer şi ieşea flacăra. + Bătea vântul, Doamne fereşte. tragedie.

Am venit de acasă, era focul la centrală, până m-am desmeticit şi am tras clopotul ca alarmă, a luat foc.

În timp ce pompierii se luptau cu focul violent, localnicii au sărit să salveze obiectele bisericeşti.

În urma incendiului au rezultat doar pagube materiale. +8.23 Pe timpul intervenţiei, o persoană din localitate a suferit un atac de panică, acordându-se primul ajutor, declarat Bogdan Burdulea, de la ISU Neamț.

După o oră, incendiul a fost stins, însă se ia în calcul acum o mână criminală.

S-a găsit pe treptele bisericii un buletin şi un bileţel rămas cu o adresă către o persoană din Vânători Neamţ conform căreia focul ar fi pus intenţionat. Poliţia criminalistică a luat probe, s-au făcut fotografii la faţa locului. Pagubele sunt importante, a aras tot ce înseamnă camera centralei, magazia aferentă pentru lemne şi casa praznicală., conform preotului paoh din Valea Seacă, Mihai Surugiu.

Suspect de coronavirus din Deva, lăsat patru ore în ambulanță

Şi în Suceava a fost panică. Trei case au fost năpădite de un incendiu izbucnit din cauze necunoscute. Oamenii care locuiau în ele au reuşit să se salveze la timp. A fost o zi de foc pentru pompierii din judeţ care au intervenit şi la alte șapte incendii de vegetație uscată, provocate de cei care dau foc pe terenurile agricole.

O problemă întâlnită şi în judeţul Caraş-Severin, acolo unde focul pus pe câmpuri a distrus livezi şi grădini şi a ameninţat şi câteva gospodării. Deși este o practică de zeci de ani, ce se repetă mereu în această perioadă, până acum, nimeni nu a fost amendat, deşi legea prevede sancţiuni între de până la 2.500 lei.

Coronavirusul lasă urme adânci. O tânără care și-a pierdut mama, mărturisiri sfâșietoare: ”COVID-19 m-a împiedicat să o ... Camionul militar lovește autobuzul. 40 de oameni arși de vii. ”Sicriile erau sigilate. Cum să-ți iei rămas bun, creștine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x