Antena Căutare

Medicul prea bolnav ca să profeseze, protejat de colegi din milă! „ Îi dădeau câte o pastiluţă”

Curg acuzaţiile împotriva medicului stomatolog bănuit de pacienţi că operează greşit pentru că nu îşi poate controla mişcările corpului. O pacientă le-a povestit reporterilor Observator cum a fost nevoită să părăsească în stare gravă cabinetul.

Curg acuzaţiile împotriva medicului stomatolog bănuit de pacienţi că operează greşit pentru că nu îşi poate controla mişcările corpului. O pacientă le-a povestit reporterilor Observator cum a fost nevoită să părăsească în stare gravă cabinetul. Susţine că medicul din Bucureşti nu a reuşit să facă o intervenţie banală. Sunt şi alte mărturii grave. Colegii doctorului care lucrează şi la stat ar încerca să-l protejeze din milă.

„A început să se agite, să îi tremure mâna cu seringa. Tremura în continuu de când s-a apucat, până la sfârşit”, povestește o pacientă a medicului stomatolog.

Femeia a ajuns în cabinetului privat al medicului dentist pentru extracţia unui canin. Când s-a aşezat pe scaun, spune că nu a observat că doctorul face micşări bruşte şi că îi tremură, uneori, corpul. Abia după ce stomatologul a început să lucreze a intrat în alertă.

„Nu mai putea să stea în picioare. Tremura din tot corpul. Avea un fotoliu de masaj şi se întindea pe el şi stătea culcat pe el. Îi dădeau câte o pastiluţă”, continuă pacienta.

Victima nu s-a mai întors niciodată în cabinetul doctorului. În replică, stomatologul ne-a transmis că ştie cazul femeii, dar nu are nimic să-şi reproşeze.

Cazul a ieşit la iveală în urmă cu câteva zile, atunci când un alt pacient ne-a dezvăluit că şi el a avut probeleme după vizita la acelaşi medic.

Sunt pacienţi care spun că medicul nu este reclamat de colegi din milă. Lucrează inclusiv la Spitalul de Urgenţă Floreasca.

Stomatologul este acreditat de Colegiul Medicilor Dentişti. Conducerea instituţiei a decis, în urma reportajelor Observator, să ceară o reexaminare medicală, pentru a stabili dacă va continua sau nu să profeseze.

Inspecții la toate şcolile postliceale sanitare din ţară! De ce vor fi verificate. „Nu scapă nimeni”... Analize gratuite pentru femeile însărcinate.Când și în ce condiții pot beneficia de testările gratuite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x