Antena Căutare

Interviu în exclusivitate. Una dintre pacientele medicului fals, Raluca Bîrsan, rupe tăcerea: „M-au mutilat!”

Noi dezvăluiri şocante în cazul medicului fals Raluca Bîrsan. O pacientă spune că a suferit complicaţii grave, după o operaţie de cezariană. În exclusivitate pentru Observator, femeia dezvăluie care era relaţia dintre Bîrsan şi medicul care ar fi protejat-o.

Noi dezvăluiri şocante în cazul medicului fals Raluca Bîrsan. O pacientă spune că a suferit complicaţii grave, după o operaţie de cezariană. În exclusivitate pentru Observator, femeia dezvăluie care era relaţia dintre Bîrsan şi medicul care ar fi protejat-o. Cum îşi împărţeau atribuţiile în sala de operaţii, dar şi care era circuitul şpăgii în spital. Victima le-a oferit reporterilor Observator şi o înregistrare şocantă cu Raluca Bîrsan. O probă care ar putea cântări greu în anchetă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pacienta şi-a dat seama că ceva nu este în regulă şi a înregistrat discuţia în care Raluca Bîrsan se comporta ca un medic. Nu doar că intra în sala de operaţii, ci dădea şi indicaţii post-operatorii.

ÎNREGISTRARE CU MEDICUL FALS, RALUCA BÂRSAN: Asta care se umfă şi se face roşie nu înseamnă nimic, ai înţeles? Că e firul resorbabil pe care nu ţi-l suportă organismul. Asta e chestia. Şi din păcate, noi nu mai avem fir de ăsta”

CIRCUITUL BANILOR. „Dădeai 100 de lei aici, 150 acolo. cum ti se cere şi în funcţie de cât aveai. Nu cereau sume fixe​”, povestește pacienta.

După două luni de chin, pacienta a decis să depună plângeri. Şi-a scos deja un certificat medico-legal şi astăzi a fost la Poliţie. „Vreau să dau în judecată Spitalul şi pe ele două. Trebuie să plătească pentru ce au făcut. Să se facă dreptate.”

În acest caz, ancheta nu a avansat prea mult. La poliţie sunt cercetări in rem, pentru exercitare fără drept a unei profesii, complictate la fals şi uz de fals.

La Spitalul judeţean Ilfov nu există demisii, iar ancheta internă nu s-a terminat.

Și-a auzit tatăl murind, la telefon! Un bărbat a decedat în județul Olt, după ce s-a ciocnit frontal cu un TIR... Inspecții la toate şcolile postliceale sanitare din ţară! De ce vor fi verificate. „Nu scapă nimeni”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x