Antena Căutare

Noi detalii în cazul lui Andrei Pintican! Ce ar fi făcut soția lui în seara accidentului: ”Era la...”

Andrei Pintican, tânărul despre care s-a spus că s-a sinucis în ziua în care a divorțat, a impresionat o țară întreagă, iar detalii despre relația pe care o avea cu Iustina, partenera sa, continuă să apară. 

Andrei Pintican, tânărul despre care s-a spus că s-a sinucis în ziua în care a divorțat, a impresionat o țară întreagă, iar detalii despre relația pe care o avea cu Iustina, partenera sa, continuă să apară.

Mai exact, un bistrițean a dezvăluit, prin intermediul unui comentariu postat pe timponline.ro, că soția acestuia se afla, în seara accidentului, la un restaurant cu un bărbat.

Ce cuvinte grele au rostit preoții la parastasul lui Alin Pintican, băiatul mort într-un accident de mașină, imediat după divorț

Ea în seara accidentului era cu amantul. Acum face pe victima și văduva? Andrei, să te odihnești în pace. Toată lumea te-a iubit.”, a scris un internaut.

Ba mai mult, se pare că bărbatul cu care s-ar fi întâlnit femeia ar fi un polițist: ”Încet, încet se leagă totul. Dacă a văzut-o pe geam, la Casa Someșeana, a luat-o în jos pe Industriei până a dat de pod.”, a fost comentariul altei persoane.

Cum a apărut Iustina la înmormântarea soțului ei, Andrei Pintican! Tânăra nu și-a putut stăpâni lacrimile

Andrei Pintican, tânărul mort într-un accident de mașină, imediat după divorțul de fosta soție, a fost condus pe ultimul drum de tineri cu aceeași pasiune ca și a lui: mașinile. Zeci de mașini BMW, cu poza lui Andrei Pintican pe geam s-au îndreptat către capela unde a fost depus trupul tânărului inginer, supranumit și ”tatăl diselurilor”.

Salarii mai mari, de la 1 ianuarie 2019, pentru această categorie de români! Cine sunt oamenii care vor primi și 600 de ... Anunț bombă de la ANAF! Va fi prăpăd! Nimeni nu are scăpare! Ce verificări aspre va face în următoarea perioadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x