Antena Căutare

Ion Iliescu ar fi făcut infarct! Ultimele detalii despre starea de sănătate a fostului președinte

Fostul președinte Ion Iliescu trece prin momente dificile. Acesta a ajuns la spital, iar medicii au decis să-l interneze. 

Fostul președinte Ion Iliescu trece prin momente dificile. Acesta a ajuns la spital, iar medicii au decis să-l interneze.

Conform Antena 3, acesta este stabil, cooperant și discută cu medicii, însă va rămâne în spital până sâmbătă, cel mai probabil, pentru investigații suplimentare și tratament.

Citește și: Ultimă oră! Ion Iliescu, la Spitalul Elias din București

„Domnul Ion Iliescu s-a prezentat astăzi la Spitalul Universitar de Urgență Elias pentru probleme cardiace mai vechi. Investigațiile efectuate în urgență au confirmat existență unei suferințe, motiv pentru care s-a decis internarea în vederea tratamentului de specialitate”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Mugur Ardelean, managerul instituției spitalicești.

Citește și: Ion Iliescu, în continuare în spital! Ultimele informații despre starea de sănătate a fostului președinte

De cealaltă parte, însă, potrivit unor surse citate de Antena 3, fostul președinte ar fi făcut infarct.

Ion Iliescu a fost operat, la începutul lunii aprilie, de ericardită lichidiană – tamponadă cardiacă, la spitatul C.C. Iliescu din Capitală.

Iarnă în toată regula în România! O femeie a ajuns la spital în stare gravă din cauza frigului ... Caz revoltător în judeţul Braşov. O bătrână a fost aruncată în stradă, din casa în care locuise aproape 30 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x