Antena Căutare

Noi informații ies la iveală! Cine este tânărul care a snopit în bătaie un om al străzii, pentru a-și amenința fosta iubită: "A mers la cimitir şi şi-a făcut o poză acolo"

Apar noi informații despre tânărul care bătut un om alstrăzi, până aproape de leșin. Totul, pentru a-i demonstra fostei iubite cât este de periculos.

Apar noi informații despre tânărul care bătut un om al străzii, până aproape de leșin. Totul, pentru a-i demonstra fostei iubite cât este de periculos.

Georgian Răzvan C are 19 ani, este din Mărăcineni și ar fi elev la un liceu tehnologic din Buzău, scrie reporterbuzoian.ro. După ce a fost dus la poliție pentru audieri, a fost lăsat să plece acasă. Oamenii legii continuă cercetările și încearcă să dea de urma victimei.

Efectuăm verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt si încadrarea juridică a faptelor cu privire la scenele de violenţă ce ar fi fost filmate cu telefonul mobil de un adolescent de 18 ani şi în funcţie de rezultatul verificărilor se va face încadrarea juridică a faptelor si vor fi dispuse măsurile legale”, a declarat subcomisarul Mihai Drăghiciu, purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău.

Umilit, bătut şi abandonat în scara unui bloc, omul străzii a fost ales la întâmplare de tânărul de 19 ani. Fără apărare, s-a prăbuşit sub loviturile crunte ale agresorului. Scenele au fost filmate şi trimise apoi fostei iubite a bătăuşului, sub formă de ameninţare.

Familia tinerei spune că este terorizată, iar fata chiar a încercat să-şi pună capăt zilelor.

"Într-un moment în care eu am vrut să mă despart de el, a mers la cimitir şi şi-a făcut o poză acolo. L-am întebat ce este cu ea şi el a spus că îmi sapă groapa acolo", spune fosta iubită a băiatului.

Şantajul şi ieşirile violente ale tânărului ar fi început după ce iubita a decis să-l părăsească. Agresorul o urmărea pe stradă şi îi ameninţa prietenele şi familia. Terorizată, fata a încercat să-şi pună capăt zilelor.

Sursa foto: reporterbuzoian.ro

Atenționări meteo de ULTIMA ORĂ. Oamenii trebuie să se pregătească: COD GALBEN de INUNDAȚII. Ce zone vor fi afectate, în... Luna extremelor! După ploile torențiale și grindină, urmează CANICULĂ! Zonele în care temperaturile vor urca până la 36 ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x