Antena Căutare

Noul an universitar 2012 - 2013 a luat startul in cele 56 de universitati de stat

Zeci de mii de boboci au trecut luni pragul facultatii. Anul universitar a fost deschis in mod oficial, prilej ca profesorii si oficialii din Educatie sa se intreaca in discursuri si planuri de viitor. Studentii au avut insa alte planuri. Unii s-au ingramadit sa-si cunoasca noii colegi si orarul. Altii s-au grabit sa-si etaleze hainele scumpe si masinile.

Emotiile sunt demult expirate. Tinerii se gandesc mai mult cum sa impresioneze, cu haine de firma si masini cat mai scumpe. Pentru unii, prima zi a fost cu ghinion. Un tanar a iscat un scandal imens dupa ce si-a gasit bolidul zgariat chiar in curtea facultatii.

Pentru altii, n-a fost o dimineata chiar atat de tensionata si considera ca educatia chiar e cea mai importanta. Mai mult, unii studenti au strabatut cateva mii de kilometri, din alte tari, pentru a ajunge sa studieze in Romania.

Aproximativ 60.000 de boboci au trecut luni pragul facultatilor din tara.

CAMERA ASCUNSA. Avortul, o afacere profitabila pentru cabinetele medicale: O viata curmata, 500 de lei... Patru jurnalisti, retinuti in cazul Bioterra pentru santaj...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x