Antena Căutare

Nu a suportat gândul că o înșală! A ars-o pe amanta lui cu apă fierbinte pe gât și pe piept

L-a prins pe soțul ei cu amanta în casă și a decis să își facă dreptate cu mâna sa. Monika Fourie s-a răzbunat pe amanta soțului său, lăsându-i cicatrici pe gât și pe piept.

L-a prins pe soțul ei cu amanta în casă și a decis să își facă dreptate cu mâna sa. Monika Fourie s-a răzbunat pe amanta soțului său, lăsându-i cicatrici pe gât și pe piept.

Soția înșelată riscă să fie condamnată, deși a încercat să se apere spunând că gestul său a fost fără intenție.

Monika Fourie a aflat despre aventura soțului său în urmă cu doi ani, după ce acesta i-a spus că vrea să se despartă. Apoi, au discutat despre cum vor împărți bunurile și responsabilitățile față de copii. Femeia a părut că a primit vestea cu calm până într-o zi când a intrat în casa celor doi. A așteptat momentul în care a rămas singură cu iubita fostului său soț, s-a dus la bucătărie, iar când s-a întors i-a aruncat cu apă fierbinte pe față și pe piept.

Femeia susține că nu a fost lucidă în moemntul comiterii faptei și așteaptă să primească decizia judecătorilor în cazul ei.

Foto: telegraph

Anumiți părinți sunt cu adevărat inconștieți! Și-au lăsat copilul să se joace cu un piton de 80 de kilograme, chiar în f... Fenomene stranii lăsate în urmă de uraganul Ophelia care a lovit Europa. Britanicii au în față un cer desprins din „Răzb...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x