Antena Căutare

Nu avem autostrăzi, dar vom avea șosele muzicale! Autoritățile au alocat 30 de milioane de lei ca șoferii să asculte "Drumurile noastre"

Pare o glumă, dar e un proiect pentru care mai marii din Transporturi au alocat deja aproape 30 de milioane de lei! Pe şoselele ţării vor răsuna pentru început două melodii "Drumurile noastre" şi "Ciocârlia".

Nu le poate auzi însă oricine, ci doar cei care respectă regulile. Şi nu e tot! Pe drumurile pline de gropi vor apărea şi roboţii!

Dan Spataru s-ar fi gândit vreodată că ar putea pune umărul la creşterea siguranţei rutiere în România. Îl va ajuta Compania de Drumuri, care vrea să răsplătească şoferii care merg cu viteza legală. În momentul în care maşina va trece peste noile marcaje, atunci se vor auzi notele muzicale.

Toate drumurile naţionale şi autostrăzile se vor transforma în şosele-pian. Este cel mai recent proiect al şefilor de la Drumuri, desprins din filmele SF. Concertul nu e însă pentru oricine, ci doar pentru şoferii disciplinaţi. Ceilalţi vor trebui să-şi astupe urechile.

La doi ani de când băiețelul ei a primit o inimă nouă, minunea s-a repetat şi pentru mami: "Mama lui nu mai avea mu... Un tată a intrat în școală și a amenințat-o pe directoare că îi omoară copiii. Bărbatul era beat criță...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x