Antena Căutare

Un tată a intrat în școală și a amenințat-o pe directoare că îi omoară copiii. Bărbatul era beat criță

Scene halucinante au avut loc într-o școală dintr-o localitate din Iași, acolo unde tatăl unui elev repetent a intrat în unitatea de învățământ și a amenințat-o pe directoare că îi omoară copiii. Bărbatul era supărat pentru că a primit o amendă pentru un scandal iscat în altă zi. 

Un tată a intrat în școală și a amenințat-o pe directoare că îi omoară copiii. Bărbatul era beat criță
Un tată a intrat în școală și a amenințat-o pe directoare că îi omoară copiii

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a intrat în școala din comuna Todirești, joi, în jurul orei 16:00, în timpul orelor de curs, iar în timpul unei discuții cu directoarea,e l a amenințat-o că îi omoară copiii.

Profesoară prinsă că face amor cu elevul său! Ce au descoperit în telefonul băiatului! ”Nu pot să respir fără tine...”

Individul a fost scos din școală fără probleme, însă, la poartă, potrivit unor surse, s-a întâlnit cu o profesoară pe care a amenințat-o că îi distruge mașina.

”A adus amenințări cadrelor didactice și a directoarei, incidentul a fost unul doar verbal. Nu este prima dată când face scandal, a mai avut un incident care a fost raportat la poliție. Copilul este unul problemă, nu frecventează școala, a venit câteva ore în noiembrie prima dată în acest an școlar. Atunci s-a declanșat și scandalul cu tatăl lui. Bărbatul era beat și prima dată când a venit la școală și în urma acțiunilor sale a primit amendă de la poliție. Acum cerea socoteală cadrelor didactice și le cerea să își retragă plângerea ca să nu mai plătească amenda”, a declarat, Cristina Puiu, directoarea școlii din Todirești, potrivit Mediafax.

Elevi învăţaţi cum să se descurce în situaţii limită, pentru a salva vieţi!

În urma incidentului de la sfârșitul anului trecut, bărbatul de 46 de ani a fost amendat cu 6.000 de lei. Acum, potrivit unor surse, bărbatul a fost din nou amendat și este cercetat în două dosare penale pentru amenințare.

Nu avem autostrăzi, dar vom avea șosele muzicale! Autoritățile au alocat 30 de milioane de lei ca șoferii să asculte &qu... Cine este mama care și-a abandonat copilul într-o casă părăsită din Olt. Femeia are 40 de ani și mai are doi copii acasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x