Antena Căutare

Nu te lăsa înșelat! Un nou tip de escrocherie stârnește ravagii printre români! Ce trebuie să faci dacă primești acest mesaj pe telefon

O nouă escrocherie face ravagii printre români. După voucherele ”oferite” de supermarketuri ori de biletele de avion oferite gratuit, acum un nou tip de mesaje s-a răspândit, în numele  McDonald's.

O nouă escrocherie face ravagii printre români. După voucherele ”oferite” de supermarketuri ori de biletele de avion oferite gratuit, acum un nou tip de mesaje s-a răspândit, în numele McDonald's.

Mai exact, prin intermediul aplicației de mesagerie WhatsApp, o mulțime de persoane a primit cupoane promoționale de 75 de lei pentru a cumpăra produse în lanțul de restaurante McDonald's, potrivit Libertatea.

Astfel, specialiștii atrag atenția că oamenii care primesc pe telefoane aceste mesaje n-ar trebui să acceseze site-ul menționat, ca să nu pice în capcană.

O nouă campanie de tip #scam, aceeași metodă folosită de infractorii cibernetici. Aceștia au copiat elemente din identitatea vizuală a McDonald's Romania și oferă 'vouchere' de 75 de RON clienților. Pentru a primi 'premiul' trebuie să distribui mesajul 'promoțional' prin aplicația WhatsApp către 30 de prieteni. REȚINEȚI faptul că astfel de concursuri/promoții trebuie să se regăsească inclusiv pe canalele oficiale ale companiei (site, social media), ceea ce nu se întâmplă nici în acest caz! #CERT #cybersecurity", au avertizat specialiştii CERT-RO.

În urmă cu doar câteva luni, o înșelătorie prin metoda oferirii voucherelor de cumpărături viza clienții Lidl Romania și Carrefour Romania. De asemenea, în noiembie 2017 mii de români au rămas fără bani pe card după ce au dat share pe Facebook unei oferte false, prin care erau oferite două bilete la doar un euro după participarea la un chestionar.

Este oficial! Curtea Constituțională a decis: Femeile pot ieşi la pensie la aceeași vârstă cu bărbaţii... TRAGEDIE de PROPORȚII! 69 de oameni au murit și alte câteva sute sunt rănite: "Mama mea a fost îngropată de cenuşă....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x