Nuntă distrusă de jandarmi și polițiști, în Constanța. O puștoaică de 19 ani, luată în vizor de oamenii legii

Cununie religioasă, oprită de polițiști și jandarmi! Ce a a tras atenția oamenilor legii.

Nuntă distrusă de jandarmi și polițiști, în Constanța. O puștoaică de 19 ani, luată în vizor de oamenii legii

Polițiștii din Constanța au întrerupt o cununie religioasă, în Constanța. Oameni legii au luat mpsuri urgente, după ce au aflat că pe o stradă din municipiul Constanţa era în desfăşurare o petrecere privată, respectiv o cununie religioasă, fără a se respecta măsurile de distanţare, prevăzute pe perioada stării de alertă.

Avertisment sumbru, lansat de OMS: Un alt virus, extrem de periculos, afectează milioane de oameni: „Majoritatea cazurilor sunt asimptomatice”

„Poliţiştii le-au pus în vedere organizatorilor evenimentului să părăsească zona, întrucât se încalcă măsurile se distanţare impuse pe perioada stării de alertă, fapt pentru care aceştia s-au conformat şi au intrat în locuinţă, iar membrii formaţiei muzicale au părăsit de asemenea zona”, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Constanţa.

Adevărul despre efectele coronavirusului în corp: „Am bătut COVID-19 acum patru luni, dar sechelele mă doboară și astăzi!”

Organizatorii evenimentului au fost amendaţi cu 1.500 de lei pentru neluarea măsurilor prevăzute de Legea 55/2020 privind respectarea distanţării fizice între participanţi, iar membrii formaţiei care au cântat la cununia religioasă au fost sancţionaţi, conform Legii 61/1991, cu amendă în valoare totală de 600 de lei, pentru tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigăte sau larmă.

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile
Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea,...
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021. Leii pun multă presiune pe ei. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 18 octombrie 2021 spune că Leii pun multă presiune pe ei. S-au acumulat o...
Parteneri
Cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge. Ce rochie purtată de Kate Middleton a costat sute de mii de dolari
Printre cele mai scumpe ținute ale Ducesei de Cambridge se numără rochii luxoase și paltoane elegante. Kate Middleton are mai multe case de modă la care apelează frecvent, ce au și prețuri pe măsura faimei. 
Catine.ro
Ultimele știri