Antena Căutare

Nunta fostului Principe Nicolae: Unde sunt și ce fac membrii Casei Regale care au refuzat să vină

Nunta fostului Principe Nicolae cu alina Binder: unde sunt si ce alte indatoriri regale au membrii Casei Regale a României care lispesc de la nunta si cum isi motiveaza absenta.

Nunta fostului Principe Nicolae: Unde sunt și ce fac membrii Casei Regale care au refuzat să vină Galerie
membrii casei regale pricipesa margareta si principele radu

Nunta fostului Principe Nicolae de la Sinaia cu aleasa sa, Alina Maria Binder, se va desfășura în mai puțin de o oră, iar de la marele eveniment lipsesc membrii Casei Regale a României, inclusiv mama nepotului regelui Mihai. Unde sunt, ce fac și cum și-au motivat aceștia absența de marele eveniment.

Nunta fostului Principe Nicolae nu îi va avea printre invitați și pe membrii Casei Regale. Totuși, singura care şi-a anunţat prezenţa a fost sora lui Nicolae. Ce fac și de ce lipsesc Altețele Sale Margareta și Principele Radu: aceștia au fost prinși cu alte îndatoriri regale. Mai mult decât atât, nici mama lui Nicolae al României, Alteța Sa Regală Principesa Elena, nu va veni la nuntă.

Ultimul mesaj public transmis de principesa Elena fiului său, Nicolae: ”Sunt foarte dezamăgită!”

Potrivit unui comunicat de presă al Familiei Regale, în acest weekend, Majestatea Sa Margareta şi Principele Radu se află într-o vizită în oraşele Soultzmatt şi Haguenau din Alsacia, Republica Franceză, la invitaţia oficială a autorităţilor celor două municipalităţi.

"Majestatea Sa Custodele Coroanei se află în Alsacia pentru a onora memoria soldaţilor români ucişi în anii 1917 şi 1918, în lagărul de prizonieri ai armatei germane. De asemenea, Majestatea Sa doreşte să aducă omagiu localităţii Soultzmatt, care a donat Guvernului României, în anul 1919, locul pe care fusese aşezat lagărul, pentru a fi transformat în cimitir militar românesc. Cimitirul a fost construit în anii 1919-1920 şi a fost onorat cu vizita suveranilor României Mari, Ferdinand I şi Maria, la 9 aprilie 1924", se arată în comunicat.

Nunta regală Sinaia 2018 - Nunta lui Nicolae al României cu Alina Binder. Nicolae Medforth-Mills este fiul Principesei Elena a României şi al lui Robin Medforth-Mills. S-a născut pe 1 aprilie 1985, în Meyrin, Elveţia, şi a primit titlul de Principe la împlinirea vârstei de 20 de ani. În data de 1 august 2015, Majestatea Sa Regele Mihai a semnat un document prin care a retras nepotului său titlul de „Principe al României" şi calificativul de „Alteţă Regală". Nu a fost însă dat un motiv clar, dar s-a lăsat de înţeles că Regele Mihai ar fi luat această decizie deoarece fosta iubită a Prinţului, Nicoleta Cîrjan, a declarat că fetiţa pe care a născut-o la începutul anului 2016 este copilul lui Nicolae. Fostul principe a negat însă acest lucru.

Nunta Regală de la Sinaia - Nicolae al României și Alina Binder. Tot ce trebuie să știi​

Nicolae al României își va uni destinul cu Alina Maria Binder, azi, 30 septembrie, la Sinaia.

Repartizare Cămine Universitatea București 2018. Calendar, acte necesare, taxe... Recalcularea pensiilor! Cine sunt românii care vor primi mai mulți bani de la 1 octombrie! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x