Antena Căutare

Nunta regală e azi! Harta cu programul complet al ceremoniei de la Windsor

Nunta regala Britanica e azi. Doar câteva ore ne mai despart de marele eveniment de la castelul Windsor unde Prințul Harry și Meghan Markle își vor jura iubire veșnica.

Nunta regală Britanică e azi. Doar câteva ore ne mai despart de marele eveniment de la castelul Windsor unde Prințul Harry și Meghan Markle își vor jura iubire veșnică.

Ceremonia tradițională va fi însă împletită cu accente moderne: ”Stand by me” va fi unul dintre imurile care se vor auzi la castel, iar viitoarea mireasă, la fel ca și ducesa Kate Middleton, nu îi va jura ”supunere” bărbatului ei. Urmăriți, mai jos, harta de la Windsor care conține întreg ceremonialul.

Nunta regală e azi! Harta cu programul complet al ceremoniei de la WindsorNunta regală e azi! Harta cu programul complet al ceremoniei de la Windsor

Nunta regală Britanică e azi. Ca o femeie puternică și independentă ce este, Meghan Markle va parcurge singură jumătate din drum până la altar, cealaltă jumătate fiind condusa de viitorul ei socru, Prințul Charles.

Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi actriţa Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, s-au logodit pe 27 noiembrie 2017. Sâmbăta, de la ora 11:00, se vor căsători în capela St. George.

Copil mort după ce a mâncat shaorma din București! Cum a fost posibil... Un elev din Botoşani a fost admis FĂRĂ examen la Universitatea Cambridge!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x