Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Nunți mai scumpe, după pandemia de coronavirus!? Organizatorii îşi iau măsuri de protecţie şi schimbă preţurile

Nunţile ar putea fi permise începând cu 15 iunie cel mai devreme, asta în condiţiile în care starea de alertă nu va fi prelungită. Însă, cel mai probabil, cu număr restrâns de persoane. Organizatorii spun că au stat degeaba în toată această perioadă, întrucât toate evenimentele au fost anulate sau reprogramate.

Cum vor arăta nunțile după pandemia de coronavirus

Hepta

În caz contrar, evenimentele ar putea să aibă loc în a treia etapă de relaxare, adică din luna iulie. Managerii de localuri şi organizatorii de evenimente numără pierderi uriaşe. 99 la sută dintre nunţile programate pentru această perioadă au fost anulate.

Nunțile și botezurile din România, date peste cap! Numărul persoanelor care pot participa a fost redus, din nou!

Nunțile cu multe persoane, cel mai devreme în luna august

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela preciza, înainte de intrarea în starea de alertă, că este posibilă abia în luna august o relaxare astfel încât să fie permisă participarea a mai mult de 8 persoane la astfel de evenimente.

"Cred că în august va fi o relaxare, cu mai multe persoane, nu cu sute sau mii de persoane, dar va fi o relaxare probabil. Depinde de cum reacţionăm fiecare român astfel încât să diminuăm infecţiile cu acest virus", a mai spus Vela.

Recomandari