Antena Căutare

Nu-și putea iubi bebelușul, așa că l-a torturat! O mamă a injectat clor în propriul copil. Ce o așteaptă acum pe femeie

„Nu puteam să îmi iubesc bebelușul. Orice aș fi încercat, nu mă atașam de ea. Am hotărât să o torturez”. Asta a avut de zis o mamă care și-a torturat bebelușul, de când a venit pe lume. Ce pedeapsă ar fi potrivită pentru un asemenea monstru?

„Nu puteam să îmi iubesc bebelușul. Orice aș fi încercat, nu mă atașam de ea. Am hotărât să o torturez”. Asta a avut de zis o mamă care și-a torturat bebelușul, de când a venit pe lume. Ce pedeapsă ar fi potrivită pentru un asemenea monstru?

Nu poate fi numită mamă! O femeie a fost arestată, după ce a recunoscut că și-a injectat bebelușul cu clor și săpun lichid și a tăiat-o cu o lamă de ras, doar pentru că nu simțea nimic pentru propria fiică.

Cazul lui Elif K. a iscat un mare scandal în spațiul public. Femeia a fost anchetată de două ori și eliberată, de fiecare dată. Abia după ce femeia s-a predat singură autorităților, adevărul a putut fi aflat: femeia își tortura copilul de când bebelușul avea doar o lună.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Elif este căsătorită și mai are alți trei copii. Soțul ei a fost cel care a dus-o pe cea mică la spital. Medicii au văzut că fetița era plină de vânătăi și că sângera din urechi și ombilic, dar nu i-au putut pune un diagnostic.

Pentru că starea de sănătate a bebelușului se degrada într-un ritm alarmant, a fost transferată de urgență la Spitalul Universitar din Istanbul. Acolo, medicii au devenit suspicioși. Copilul avea craniul fracturat și corpul plin de zgârieturi și vânătăi. Poliția a fost chemată și familia a devenit subiectul unei anchete.

Femeia i-a convins că este nevinovată!

A fost eliberată, liberă să plece acasă cu bebelușul pe care îl tortura.

Abia la a treia internare, medicii au luat măsuri drastice. Părinților le-a fost refuzat accesul la copil. Pentru prima oară, cea mică dădea semne că își revenea!

Zvonurile au determinat-o pe femeie să se predea polițiștilor. Cu nonșalanță, a recunoscut tot ce i-a făcut bebelușului, motivând că a fost capabilă de asemenea orori pentru că nu își putea iubi fiica.

Elif, femeia care și-a torturat bebelușul, a fost condamnată la închisoare pentru abuzul la care și-a supus copilul. Monstrul cu chip de om așteaptă să afle cât timp a petrece în spatele gratiilor.

VIDEO. Un român și-a distrus mașina Live pe Facebook, după ce a fost confiscată de carabinieri... Durere fără margini într-o familie! Fetița de 11 luni a murit arsă de vie! Autoritățile n-au mai putut face nimic ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x