Antena Căutare

Durere fără margini într-o familie! Fetița de 11 luni a murit arsă de vie! Autoritățile n-au mai putut face nimic 

Doi părinți din Maramureș trec prin momente dificile după ce fetița lor de doar 11 luni s-a stins din viață. Totul s-a petrecut din cauza unui incendiu izbucnit în casă. 

Doi părinți din Maramureș trec prin momente dificile după ce fetița lor de doar 11 luni s-a stins din viață. Totul s-a petrecut din cauza unui incendiu izbucnit în casă.

Locuința, care se afla în satul Dumbrava, localitatea Târgu Lăpuș, a fost cuprinsă de flăcări puternice, iar micuța era singură, într-o încăpere. Incendiul a fost observat imediat de tată, care a fugit acasă, însă, din păcate, era prea târziu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

”Un incendiu a izbucnit în cursul serii de marţi la o casă de locuit din localitatea Dumbrava. Din păcate un copil de 11 luni a fost găsit decedat, carbonizat în proporţie de 60%. Pentru stingerea focului au intervenit pompierii din Târgu Lăpuş cu două autospeciale dar şi localnicii. De asemenea, la locul incendiului a fost trimis şi un echipaj de prim ajutor SMURD”, au spus reprezentanţii ISU Maramureş, conform Ziarul de Iași.

Potrivit presei locale, se pare că pare că părinții ei erau plecați la niște vecini. Înainte de a pleca, însă, alimentaseră soba cu lemne. De asemenea, mama fetiței este însărcinată din nou.

Acum, criminaliștii încearcă să stabiliească circumstanțele izbucnirii incendiului, precum și ce a dus la această tragedie.

Nu-și putea iubi bebelușul, așa că l-a torturat! O mamă a injectat clor în propriul copil. Ce o așteaptă acum pe femeie... Un bărbat din Alba și-a amenințat soția că o taie și o dă la câini. Fetița lor plângea în hohote în brațele mamei în tim...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x