Antena Căutare

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, trădate de o adolescentă! Ce au descoperit polițiștii, după un apel la 112, este de necrezut!

O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost căutată toată noaptea de vineri spre sâmbătă de către poliţişti, după ce a susţinut la telefon că este urmărită de un bărbat înarmat. Ce au descoperit, însă, autoritățile, este de necrezut. 

Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, trădate de o adolescentă! Ce au descoperit polițiștii, după un apel la 112, este de necrezut!
Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, trădate de o adolescentă! Ce au descoperit polițiștii, după un apel la 112, este de necrezut!

Mama fetei a apelat 112 la ora 23,36, sesizând că fiica sa a sunat-o şi i-a spus că este urmărită de un bărbat înarmat cu sabie şi pistol.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Arad au fost alertaţi poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, cei de la Ordine Publică, dar şi de la alte structuri, fiind dată în consemn fotografia fetei tuturor patrulelor din teren.

Caracal: Gheorghe Dincă a cedat la proces! Detaliul șoc dezvăluit despre Luiza Melencu: „Nu sunt lăsat”

Operatorul 112 a reuşit să ia legătura de două ori cu adolescenta, după o oră de la apelul mamei. Fata spus o poveste similară, afirmând că este speriată pentru că un bărbat o aleargă în cartierul Gai, din municipiu.

„Căutările au continuat toată noaptea, minora fiind găsită în parcul din zona Podgoria, în dimineaţa acestei zile, în jurul orei 7,20. La prima vedere şi din declaraţia acesteia, minora nu a fost victima vreunei infracţiuni, cercetările relevând că aceasta şi-a înscenat povestea pentru a fi cu iubitul ei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

Adolescenta a fost condusă la sediul IPJ Arad pentru a fi predată familiei, urmând a fi amendată.

În urmă cu aproximativ un an, când a fost răpită Alexandra Măceșanu de către Gheorghe Dincă, tatăl fetei ar fi fost ironizat de polițiști, care i-ar fi spus că, probabil, fiica lui avea, de fapt, o întâlnire cu vreun băiat.

„Hai, bă, ce dracu’… știi cum sunt fetele în ziua de azi… apare mâine-poimâine cu iubitul de mâine!”, i-ar fi spus polițiștii tatălui Alexandrei Măceșanu, la scurt timp după ce ea a fost răpită.

Mai mult, aceștia l-ar fi luat pe tatăl fetei la primele două percheziții, unde l-ar fi pus să spargă ușile de la locuințele verificate, spunându-i că dacă se întâmplă să o găsească cu vreunul, le va plăti.

Tragedie, în Mureș! Un bebeluș a murit, imediat după ce a fost născut în toaleta dintr-o curte! Nimeni nu l-a putut salv... A murit Dumitru Comănescu, românul care a fost recunoscut drept „cel mai bătrân bărbat din lume”! Povestea vieții lui, f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x