Live acumObservator de weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Caracal: Gheorghe Dincă a cedat la proces! Detaliul șoc dezvăluit despre Luiza Melencu: „Nu sunt lăsat”

Noi detalii neașteptate ies la iveală în cazul lui Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal. Inculpatul a ajuns în cursul zilei de marți în fața judecătorilor și acesta a fost momentul în care bărbatul i-a făcut mamei Luizei Melencu o devăluire șoc!

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Se pare că lucrurile sunt departe de-a fi lămurite în controversatul caz al crimelor de la Caracal. La ultima înfățișare a lui Gheorghe Dincă în fața judecătorilor, criminalul de la Caracal a făcut o dezvăluire ce i-a cutremurat pe toți și a ridicat numeroase semne de întrebare.

GHEORGHE DINCĂ, CRIMINALUL DE CARACAL, DEZVĂLUIRE ȘOC

Mama tinerei Luiza Melencu, cea despre care se crede că a fost răpită, violată și ucisă de către Gheorghe Dincă, a încercat să afle adevăratul de criminalul de la Caracal, dar acesta i-ar fi făcut o dezvăluire șocantă.

„Cu riscul că puteam să fiu dată afară m-am ridicat şi am fost lăsată până la capăt să-mi duc ideea. I-am zis: "omule, te rog frumos să-mi spui adevărul". Nu vrem decât să ştim adevarul. Ce s-a întâmplat cu Luiza și unde este Luiza. El ascunde pe cineva. A zis: "Nu sunt lăsat!". De două, trei ori. Eu i-am zis să-mi spună ce s-a întâmplat. Răspunsul lui a fost: "NU SUNT LĂSAT!”, a dezvăluit Monica Melencu, mama Luizei Melencu, conform RTV.

Recent, familia Luizei Melencu a cerut instanței ca mașina cu care Gheorghe Dincă le-ar fi răpit fiica și pe Alexandra Măceșanu să nu fie vândută și a făcut o cerere în acest sens.

citește și: Caracal: Alexandra Măceșanu, comandă specială! Cine a dorit-o pe tânăra răpită de Gheorghe Dincă

Nu a mai durat mult și o decizie oficială a fost luată și comunicată ulterior.

Caracal: Gheorghe Dincă a cedat la proces! Detaliul șoc dezvăluit despre Luiza Melencu: „Nu sunt lăsat”

Gheorghe Dincă, acuzat că le-a răpit și omorât pe tinerele Luiza și Alexandra

Pronunţarea în cauza în care familia Luizei Melencu a contestat la Tribunalul Olt vânzarea a două autovehicule aparţinând lui Gheorghe Dincă a fost amânată pentru miercuri, 24 iunie, a anunţat purtătorul de cuvânt al instanţei, judecătorul Gabriel Arabelea.

citește și: Gheorghe Dincă a fost mutilat și violat în închisoare! Soția a fost chemată de urgență

Contestaţia a fost înregistrată la Tribunalul Olt pe 17 iunie şi a avut termen marţi, când au fost prezenţi la instanţă atât inculpatul Gheorghe Dincă, cât şi mama Luizei Melencu.

Unul dintre cele două autoturisme ale lui Dincă scoase la vânzare pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) ar fi chiar maşina folosită pentru răpirea adolescentelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu.

Caracal: Gheorghe Dincă a cedat la proces! Detaliul șoc dezvăluit despre Luiza Melencu: „Nu sunt lăsat”

Gheorghe Dincă, criminalul de la Caracal

Mama Luizei Melencu a declarat presei că maşina cu care ar fi fost răpită adolescenta - un autoturism Renault Megane gri - este un mijloc de probă în care mai pot fi găsite alte dovezi şi că vânzarea acesteia ar urmări "muşamalizarea cazului".

Potrivit anunţurilor de licitaţie postate pe site-ul ANABI şi fotografiilor ataşate, cele două autovehicule - un autoturism evaluat la 1.033 lei şi o furgonetă evaluată la 5.017 lei - sunt nefuncţionale, având interiorul demontat şi deteriorat, iar locul de predare a lor este oraşul Drăgăneşti-Olt.

citește și: Ce tatuaj și-a făcut Gheorghe Dincă, în zona intimă! Detaliul ce i-a oripilat pe anchetatori

Autoturismul este un Renault Megane din 2006, de culoare gri, având un rulaj de 252.481 de kilometri, iar licitaţia se desfăşoară în perioada 22 - 24 iulie.

O furgonetă albă Fiat Ducato, cu rulaj de peste 250.000 de kilometri, care ar fi aparţinut tot lui Gheorghe Dincă, este de asemenea scoasă la vânzare, iar licitaţia ar urma să se desfăşoare în perioada 7-9 iulie.

Maşinile au fost ridicate anul trecut din curtea locuinţei lui Gheorghe Dincă din Caracal.

citește și: Detalii scandaloase din dosarul Caracal, publicate de familia Alexandrei Măceșanu: „O mascaradă fără limite! Priviți aici, informații 'relevante'”

Pe 15 ianuarie a fost înregistrat la Tribunalul Olt rechizitoriul trimis de DIICOT prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi din "cazul Caracal", Gheorghe Dincă (pentru infracţiunile de trafic de persoane, trafic de minori, viol - două fapte, omor calificat - două fapte, profanare de cadavre - două fapte) şi Ştefan Risipiţeanu (pentru infracţiunea de viol).

Dincă este acuzat că le-a ucis pe cele două fete - Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu - în locuinţa sa din Caracal.

Cauza va fi judecată pe fond la Tribunalul Olt, cererea de strămutare formulată de părinţii Alexandrei Măceşanu fiind respinsă definitiv de Curtea de Apel Craiova.

Dincă şi Risipiţeanu se află în Penitenciarul Craiova, potrivit celor de la Agerpres.

Recomandari