Căutare Live

Rebecca, o asistentă medicală infectată cu COVID-19, a murit la 29 de ani. O prietenă, în lacrimi: ”A ajutat mai mulți oameni decât alții într-o viață întreagă!”

O asistentă medicală din Marea Britanie, care ”a ajutat mai mulți oameni decât o fac alții într-o viață”, a murit la vârsta de 29 de ani, după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus. 

Rebecca, o asistentă medicală infectată cu COVID-19, a murit la 29 de ani. O prietenă, în lacrimi: ”A ajutat mai mulți oameni decât alții într-o viață întreagă!”

Rebecca Mack, o asistentă medicală descrisă de colegi ca o personă blândă, care a ajutat multe persoane de-a lungul vieții, a murit duminică, după ce a fost infectată cu noul coronavirus.

Una dintre prietenele asistentei a făcut public un mesaj sfâșietor.

Ultima oră! 344 noi cazuri de infectare cu Covid-19 înregistrate în ultimele 24 ore. România are 209 morți

”E foarte greu. Rebecca Mack a murit duminică, din cauza coronavirusului. Avea 29 de ani și a fost una dintre cele mai bune prietene ale mele. A fost o prietenă extraordinară, o asistentă incredibilă. Niciodată nu ți-ar fi spus ”sunt ocupată, n-am timp, nu te ajut.” Era foarte mândră de munca ei și în fiecare zi ajuta oamenii în speranța că familia ei va fi mândră.”, a mai spus femeia.

La ce temperatură moare coronavirusul, de fapt! Doar așa îl elimini de pe haine sau măști de protecție

Rebecca se numără printre cele 5.373 de persoane care au murit în Marea Britanie din cauza coronavirusului. De asemenea, până acum Marea Britanie are peste 51.000 de cazuri diagnosticate. Peste 200.000 de oameni au fost testați.

Mama lor a murit de cancer în timp ce ei se aflau în carantină. O familie din Gorj își strigă disperarea... Ce au trecut în declarație doi traficanți de droguri din Tulcea, ieșiți în oraș! Polițiștii au fost uluiți...
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022. Vărsătorii trebuie să fie atenți la secretele pe care le împărtășesc cu ceilalți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 202 vine cu sfaturi pentru nativii din zodia Vărsătorului....
Parteneri
Serialul Monster: The Jeffrey Dahmer Story ține primele pagini ale publicațiilor internaționale. Cum a reușit producția să ocupe poziții fruntașe în preferințele cinefililor
Catine.ro
Ultimele știri
x