Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Rebecca, o asistentă medicală infectată cu COVID-19, a murit la 29 de ani. O prietenă, în lacrimi: ”A ajutat mai mulți oameni decât alții într-o viață întreagă!”

O asistentă medicală din Marea Britanie, care ”a ajutat mai mulți oameni decât o fac alții într-o viață”, a murit la vârsta de 29 de ani, după ce a fost diagnosticată cu noul coronavirus. 

Rebecca, o asistentă medicală infectată cu COVID-19, a murit la 29 de ani. O prietenă, în lacrimi: ”A ajutat mai mulți oameni decât alții într-o viață întreagă!”

Rebecca Mack, o asistentă medicală descrisă de colegi ca o personă blândă, care a ajutat multe persoane de-a lungul vieții, a murit duminică, după ce a fost infectată cu noul coronavirus.

Una dintre prietenele asistentei a făcut public un mesaj sfâșietor.

Ultima oră! 344 noi cazuri de infectare cu Covid-19 înregistrate în ultimele 24 ore. România are 209 morți

”E foarte greu. Rebecca Mack a murit duminică, din cauza coronavirusului. Avea 29 de ani și a fost una dintre cele mai bune prietene ale mele. A fost o prietenă extraordinară, o asistentă incredibilă. Niciodată nu ți-ar fi spus ”sunt ocupată, n-am timp, nu te ajut.” Era foarte mândră de munca ei și în fiecare zi ajuta oamenii în speranța că familia ei va fi mândră.”, a mai spus femeia.

La ce temperatură moare coronavirusul, de fapt! Doar așa îl elimini de pe haine sau măști de protecție

Rebecca se numără printre cele 5.373 de persoane care au murit în Marea Britanie din cauza coronavirusului. De asemenea, până acum Marea Britanie are peste 51.000 de cazuri diagnosticate. Peste 200.000 de oameni au fost testați.

Recomandari