Live acumFilm: Printesa indaratnica (SUA 2001)
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

O asistentă medicală și-a abandonat bebelușul nou-născut pe un tomberon. Femeia își ascunsese sarcina luni de zile

O asistentă medicală din Sălaj a intrat în vizorul oamenilor legii, după ce procurorii au descoperit că și-a abandonat fetița pe un tomberon, în Oradea. 

O asistentă medicală și-a abandonat bebelușul nou-născut pe un tomberon

Un bărbat a găsit, însă, copilul în timp util și a sunat la 112. Fetița în vârstă de două săptămâni a ajuns de urgență la spital, acolo unde medicii au tratat-o de pneumonia. După externare, copilul a fost luat în grija Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).

Acces Direct. Și-a abandonat copiii pentru amant? Mama acuzată: Copiii mi-au fost luați de el!

Ulterior fetița a fost adoptată de o familie din Oradea, însă acum, când mama fetei s-a căsătorit și s-a prezentat la Serviciul de Evidență a Persoanelor Zalău pentru eliberarea unei cărți noi de identitate s-a descoperit că figura ca având copil.

Femeia a negat, însă, iar funcționarii publici au alertat Poliția. În urma anchetei, polițiștii au stabilit că tânăra și-a abandonat fetița la naștere, în anul 2013. La acea vreme, ea era elevă în ultimul an la Colegiul Silvania din Zalău și și-a ascuns sarcina de părinți. În prezent, ea este asistentă medicală și s-a angajat în străinătate.

Detalii incredibile ies la iveală despre femeia care și-a abandonat copiii, în Alexandria: ”Pleca de acasă cu diverși băieți!”

Femeia este acum cercetată pentru rele tratamente aplicate minorului, infracțiune pentru care riscă până la șapte ani de închisoare.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro