Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Film: Transformers 3

O asistentă medicală și-a abandonat bebelușul nou-născut pe un tomberon. Femeia își ascunsese sarcina luni de zile

O asistentă medicală din Sălaj a intrat în vizorul oamenilor legii, după ce procurorii au descoperit că și-a abandonat fetița pe un tomberon, în Oradea. 

O asistentă medicală și-a abandonat bebelușul nou-născut pe un tomberon

Un bărbat a găsit, însă, copilul în timp util și a sunat la 112. Fetița în vârstă de două săptămâni a ajuns de urgență la spital, acolo unde medicii au tratat-o de pneumonia. După externare, copilul a fost luat în grija Direcției Generale pentru Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC).

Acces Direct. Și-a abandonat copiii pentru amant? Mama acuzată: Copiii mi-au fost luați de el!

Ulterior fetița a fost adoptată de o familie din Oradea, însă acum, când mama fetei s-a căsătorit și s-a prezentat la Serviciul de Evidență a Persoanelor Zalău pentru eliberarea unei cărți noi de identitate s-a descoperit că figura ca având copil.

Femeia a negat, însă, iar funcționarii publici au alertat Poliția. În urma anchetei, polițiștii au stabilit că tânăra și-a abandonat fetița la naștere, în anul 2013. La acea vreme, ea era elevă în ultimul an la Colegiul Silvania din Zalău și și-a ascuns sarcina de părinți. În prezent, ea este asistentă medicală și s-a angajat în străinătate.

Detalii incredibile ies la iveală despre femeia care și-a abandonat copiii, în Alexandria: ”Pleca de acasă cu diverși băieți!”

Femeia este acum cercetată pentru rele tratamente aplicate minorului, infracțiune pentru care riscă până la șapte ani de închisoare.