Antena Căutare

O bătrână în vârstă de 72 de ani din Teleorman a fost acuzată de fraudă electorală! Femeia apărea pe lista persoanele care au solicitat urna mobilă deși, nu a făcut cerere

Polițiștii din Teleorman anchetează mai multe tentative de fraudă la vot. Mai multe persoane în vărstă au venit la secția de votare și au aflat că numele lor sunt pe lista celor care au chemat urna mobilă acasă.

O bătrână în vârstă de 72 de ani din Teleorman a fost acuzată de fraudă electorală! Femeia apărea pe lista persoanele care au solicitat urna mobilă deși, nu a făcut cerere
O bătrână din Teleormane este anchetată pentru fraudă electorală

Mai mult decât atât, numărul cererilor pentru urna mobilă a crescut considerabil cu două ore înainte de încheierea votului din turul al doilea al alegerilor prezidențiale.

Doamna Dumitra, în vârstă de 72 de ani a fost anchetată pentru fraudă electorală, chiar duminică în ziua alegerilor. În acte figura faptul că este grav bolnavă și nu se poate deplasa. Cu toate acestea, bătrâna a venit la vot pe picioarele ei. Acesta nu este singurul caz care a ridicat semne de întrebare în județul Teleorman.

La secția 181 din satul Bâscoveni, județul Teleorman, într-un interval de doar trei ore a fost sesizată poliția de două ori deaorece două persoane au venit să își exprime dreptul la vot deși apăreau în sistem ca fiind solicitante de urne mobile, fapt pe care persoanele respective nu îl știau.

Persoanele care apăreau pe lista celor care au nevoie de urnă mobilă nu aveau nici cea mai mică idee cum au ajuns acolo.

Polițiștii i-au dus la secție persoanele care figurau pe lista persoanelor cu solicitare pentru urnă mobilă și le-au cerut să precizeze în scris că nu ei au făcut cererea. De asemenea, autoritățile au deschis dosare penale pentru „fraudă electorală”, iar acum fac investigații pentru a completa și numele suspecților.

„Dacă în club erau și copiii mei...” Cristian Popescu Piedone, declarații uluitoare în fața instanței, în dosarul Colect... Răsturnare de situație în cazul elevului agresiv de la Constanța! Băiatul fusese internat la psihiatrie, dar mama lui a ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x