Antena Căutare

„Această categorie de români cu coronavirus poate rămâne cu sechele!”. Un medic din București, avertisment înfiorător!

O categorie de români infectată cu noul coronavirus ar putea rămâne cu sechele după vindecarea de COVID-19, după cum a avertizat un medic de la Institutul „Matei Balș” din București. 

„Această categorie de români cu coronavirus poate rămâne cu sechele!”. Un medic din București, avertisment înfiorător!
„Această categorie de români cu coronavirus poate rămâne cu sechele!”. Un medic din București, avertisment înfiorător! | Hepta

„Cei care au forme severe, adică un procent mic dintre cei infectați, pot într-adevăr să rămână cu sechele pulmonare, să rămână cu niște complicații care nu sunt neapărat cronice, sunt complicații cu care pleacă din spital și e posibil să aibă o evoluție mai lungă.

E greu de zis dacă ele vor rămâne la nivel cronic. Trebuie spus că asta se întâmplă rar, doar pentru cei care au forme severe”, a declarat medicul Adrian Marinescu, potrivit antena3.ro.

Potrivit medicului, pacienții COVID-19 cu forme ușoare și medii se vor vindeca fără să aibă nicio complicație ulterioară.

Citește și: OMS, avertisment de maximă importanță, despre cel mai rapid test pentru coronavirus, pe care îl poți face acasă! „Îți poți ține respirația, peste 10 secunde, fără să se întâmple asta?” - VIDEO

Un nou simptom al coronavirusului a fost semnalat de câțiva pacienți cu COVID-19, pe internet. Mai multe detalii, aici.

Aflați bilanțul actualizat al numărului de cazuri de coronavirus în România, dar și al numărului de decese din cauza COVID-19, aici.

Se relaxează măsurile de protecție împotriva coronavirusului înainte de Paște? Premierul Ludovic Orban, declarații în ex... Cât costă medicamentele ce ar putea trata COVID-19? Cel mai ieftin, sub cinci lei „Avem nevoie de acces la antivirale ef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x