Antena Căutare

O cisterna cu azot lichid s-a rasturnat in Sibiu. Exista pericol de explozie

O cisterna incarcata cu azot lichid s-a rasturnat in judetul Sibiu, iar pompierii si politistii se tem ca aceasta ar putea exploda.

Accidentul s-a petrecut in apropierea localitatii Blajel, iar autoritatile au anuntat ca doi oameni au fost raniti usor.

"O cisterna incarcata cu azot lichid s-a rasturnat, cel mai probabil din cauza unei pete de ulei. Din cisterna se scurge substanta pe carosabil, iar circulatia este momentan blocata pentru interventia pompierilor", a spus purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Sibiu.

Autoritatile se tem ca cisterna ar putea exploda, insa, din fericire, in apropierea locului accidentului nu exista locuinte.

"In interiorul cisternei, azotul lichid are aproximativ minus 170 grade. Din cauza diferentei fata de temperatura exterioara, exista pericolul producerii exploziei.

Mare parte din substanta a fost deja transvazata intr-o alta cisterna, urmeaza sa punem pe roti cisterna rasturnata si sa continuam operatiunea", a spus seful echipajului de interventie.

sursa foto: napocanews.ro

Dan Diaconescu a trecut din nou pe la DNA... Ministerul Sanatatii pregateste controale mixte in toate spitalele din tara...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x