Antena Căutare

Ministerul Sanatatii pregateste controale mixte in toate spitalele din tara

Incepand de saptamana viitoare, toate spitalele din tara vor fi inspectate de comisii mixte de control, pentru verificarea respectarii normelor de prevenire a incendiilor, iar Ministerul Sanatatii va face o licitatie pentru avertizoare de fum.

"Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, a semnat Ordinul comun cu Ministerul Administratiei si Internelor privind constituirea comisiilor mixte de control in toate unitatile sanitare de pe intreg teritoriul Romaniei, indiferent daca sunt descentralizate sau nu, referitoare la respectarea dispozitiilor legale privind apararea impotriva incendiilor", se arata intr-un comunicat emis astazi de Ministerului Sanatatii.

Comisiile vor fi formate din reprezentanti ai Directiilor de Sanatate Publica si ai Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. Potrivit Ministerului Sanatatii, acestia vor avea obligatia ca, in termen de 10 zile de la data constituirii, sa intocmeasca un raport complet asupra deficientelor constatate in fiecare unitate sanitara, acestea urmand sa fie remediate de urgenta.

Potrivit aceluiasi comunicat, Cseke Attila a dispus ca Ministerul Sanatatii sa demareze o ampla licitatie pentru achizitionarea unor avertizoare de fum care vor fi montate in toate unitatile sanitare.

sursa foto: Intact Images

O cisterna cu azot lichid s-a rasturnat in Sibiu. Exista pericol de explozie... Doi adolescenti retinuti intr-o tabara maghiara pentru trafic de droguri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x