Căutare Live

O elevă, bătută crunt pe holul unui liceu din Hațeg! Adolescenta de 16 ani, dusă de urgență la spital! 

O elevă, în vârstă de 15 ani, a fost bătută crunt după ce s-a certat cu o colegă. Totul s-a întâmplat pe holul unui liceu din Hațeg, după ce adolescenta și-a chemat în ajutor fratele, care a lovit-o serios. 

O elevă, în vârstă de 15 ani, a fost bătută crunt după ce s-a certat cu o colegă. Totul s-a întâmplat pe holul unui liceu din Hațeg, după ce adolescenta și-a chemat în ajutor fratele, care a lovit-o serios.

Adolescenta de 16 ani, care era elevă a Colegiului Național I.C. Brătianu din Hațeg, a fost internată în spital, după ce fratele unei colege a băut-o crunt. Ea a fost preluată de către o ambulanţă şi transportată la spitalul orășenesc, de unde a fost transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, relatează Agerpres.

Copil de zece ani, internat în spital după ce a fost bătut crunt în școală! Mărturisirile halucinante ale mamei: ”Diriginta l-a scuturat de praf și voia să-l trimită acasă!”

”În urma acestui incident, oamenii legii au demarat o anchetă. ”În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că pe holul unităţii de învăţământ, în cursul pauzei, a avut loc un conflict între două eleve, în vârstă de 15 şi 16 ani, iar una dintre ele, în vârstă de 15 ani, şi-a chemat în ajutor fratele în vârstă de 18 ani, deoarece se simţea ameninţată. Acesta, fiind elev al aceleiaşi unităţi şcolare, a venit în scurt timp şi a lovit-o pe eleva în vârstă de 16 ani, după care a ieşit în curtea unităţii şcolare”, a explicat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Un profesor din Vrancea, batut in fata elevilor, dupa ce i-a lovit pe doi dintre ei

Elevii implicați în acest caz vor fi consiliați psihologic, iar Inspectoratul Școlar s-a autosesizat, inspectorii solicitând lămuriri de la conducerea liceului.

Autoritățile, în alertă după ce meteorologii au anunțat cod galben de ninsori și vânt puternic! Anunțul de ultimă oră fă... Probleme la metrou! Metrorex a oprit alimentarea cu apă şi electricitate în subteran...
Parteneri
Zodii norocoase în dragoste pe data de 14 august 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Catine.ro
Ultimele știri
x