Antena Căutare

Un profesor din Vrancea, batut in fata elevilor, dupa ce i-a lovit pe doi dintre ei

Lectia de bataie se invata la scoala. Un profesor de muzica a ajuns la spital, batut de fratele unor elevi, chiar in fata clasei. Batausul si-a razbunat fratii mai mici care fusesera alergati pe hol si loviti, cu cateva ore inainte, de profesor. Scandalul din scoala a fost surprins de camerele de supraveghere.

Un virtuos profesor de chitara, in varsta de 63 de ani alearga haotic pe holurile scolii, de teama unei batai. In spatele usii pe care tocmai a iesit si-a primit o lectie serioasa, chiar in fata elevilor.

Bataie pentru bataie. La inceputul zilei, profesorul a fost cel care si-a pierdut cumpatul. Si-ar fi descarcat nervii pe fratii batausului. Continuarea a fost capturata de camerele de supraveghere. Imaginile il arata pe baiatul de 11 ani pe hol, sprijinit de calorifer. Fusese dat afara din clasa, pentru ca radea la ora. Il urmeaza sora lui geamana, care aduce dupa ea si bagajele celor doi. Prin usa deschisa, copilul a aruncat cateva cuvinte grele profesorului.

Profesorul a tasnit din clasa, printre ceilalti copii, si i-a alergat pe cei doi pana in fata unui taxi. La bordul acestuia, elevii au venit acasa sa se planga parintilor. Palma data de fratele bataus l-a trimis pe dascal direct in spitalul din Focsani, cu arcada sparta, mai multe vanatai si dureri in zona pieptului.

Cursa dupa elevi l-a adus in dizgratia superiorilor. “Am toata stima si respectul pentru talentul lui dar pentru felul in care a gestionat acest moment neplacut, cred ca nu mai este cazul sa continue”, spune Vasilica zaharia, inspector scolar general la ISJ Vrancea.

Lectia de bataie la ora de muzica a ajuns si in atentia politistilor care au inceput o ancheta. Parintii si fratele bataus al celor doi elevi au fost deja amendati cu o mie de lei pentru ca au deranjat orele.

Pietarii datornici la stat, amendati cu pancarte pe care scrie ca sunt rau platnici... Miliardarul Dinu Patriciu risca sa fie executat silit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x