Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cine sunt morții tragediei de la Cluj. O familie întreagă, zdrobită într-un accident grav. La volan se afla fiul care și-a băgat părinții în mormânt

Fiul și-a condus părinții către moarte, într-un cumplit accident petrecut pe centura Clujului. Familia se afla în mașina condusă de șoferul începător, care abia luase permisul și care ar fi intrat pe contrasens, izbind violent un TIR. Toți trei, mama, tata și fiul au murit pe loc, cadavrele lor fiind cu greu scoase din fiarele autoturismului.

Cine sunt morții tragediei de la Cluj

ziuadecluj.ro

O familie întreagă şi-a găsit sfârşitul în urma unui accident cumplit, petrecut pe centura oraşului Cluj-Napoca. La volan, era un şofer începător, care a intrat cu mașina pe contrasens și s-a izbit frontal de un autotren.

Accident grav la Cluj. Fiul, șofer începător, se afla la volan

Impactul a fost atât de puternic încât maşina a fost aruncată la câţiva metri distanţă. Medicii nu au mai avut ce să facă pentru tânărul şofer şi pentru părinţii acestuia.

Citește și: Trei oameni au murit pe loc, la Cluj. Pompierii au scos cadavrele cu greu dintre fiarele mașinii strivite de un TIR - Imagini cu impact emoțional

La volanul maşinii făcute bucăţi se afla un tânăr de 20 de ani, care îşi luase permisul de numai două luni. Acesta se întorcea spre casă de la fratele său dintr-o localitate din apropierea Clujului, împreună cu părinţii. A intrat cu viteză pe centura oraşului, maşina a scăpat de sub control şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit în plin de un tir.

Cine sunt morții tragediei de la Cluj. O familie întreagă, zdrobită într-un accident grav. La volan se afla fiul care și-a băgat părinții în mormânt

Foto: Ziua de Cluj

Autoturismul a fost distrus în totalitate, după ce s-a izbit de TIR

Impactul a fost atat de violent incat autoturismul a fost distrus in totalitate, iar mai apoi aruncat la cativa metri distanta într-un şant. Din caroseria maşinii nu a mai ramas nimic intreg, astfel ca a victimele nu mai avut nicio şansă.

În doar câteva secunde de neatenţie, o întregă familie şi-a pierdut viaţa. Victimele, rămase blocate în caroseria maşinii, au fost scoase de pompieri.

Recomandari