Antena Căutare

O farmacie din Iasi primeste bonuri de masa pentru medicamente

Sanatatea se cumpara cu bonuri de masa, la o farmacie din Iasi. Patronul accepta pana si tichete de masa de la pacientii care n-au bani de pastile. Tichete pe care le deconteaza ulterior.

Filmata cu camera scunsa, farmacista a explicat si cum a inceput totul. Dupa ce mai multi pacienti au venit la farmacie sa intrebe daca pot cumpara medicamente cu tichete cadou sau bonuri de masa, a sesizat patronul. In cele din urma, proprietarul a decis sa dea medicamente si celor care nu au bani sa le plateasca.

Doritorii pot cumara de la produse cosmetice, de ingrijire, pana la medicamente uzuale. Farmacia nu elibereaza insa retete compensate.

Atat timp cat elibereaza bon fiscal si nu vinde antibiotice, farmacia e acoperita, din punct de vedere legal. Desi, teoretic, bonurile de masa nu pot fi folosite decat pentru plata alimentelor. Farmacista nu a vrut sa vorbeasca si in fata camerei de luat vederi. Si patronul a avut aceeasi pozitie.

Cristian Cioaca e hotarat sa-si gaseasca dreptatea la CEDO... Loto 6/49, Loto 5/40, Joker si Noroc: Vezi numerele castigatoare!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x