Antena Căutare

Cristian Cioaca e hotarat sa-si gaseasca dreptatea la CEDO

Cioaca e suparat foc pe autoritati, mai ales acum, dupa ce a aflat ca va fi mutat intr-un alt penitenciar, fie si temporar. E hotarat sa fie in sala in primul termen din procesul in care e judecat pentru uciderea Elodiei.

Cumnatul si sora politistului il viziteaza cat de des pot, in penitenciar. Uneori, il aduc si pe cel mic. Cioaca numara zilele pana la primul termen din procesul cel mai important - cel in care e judecat pentru crima. Termen la care se teme ca nu va putea fi prezent. Urmeaza sa fie transferat de la penitenciarul Colibasi la Codlea, in Brasov, pentru un alt proces.

Mutarea a fost deja contestata. Daca nu gaseste intelegere, fostul politist este hotarat sa mearga pana la CEDO. "Sustin plangerea impotriva Statului Roman in ceea ce priveste afirmarea publica a vinovatiei mele si stigmarea mea ca si criminal, inainte ca procesul meu sa fie judecat de un judecator", se arata in plangerea depusa de avocatul sau.

Directorul Penitenciarului Codlea spune insa ca Cioaca se va intoarce la timp in Arges, pentru proces.

Joi, Cristian Cioaca se va prezenta in instanta, la Curtea de Apel Brasov, unde va trebui sa dea explicatii pentru ca a deschis e-mailurile sotiei sale.

Trupul tanarului din Huedin care a murit la balul scolii a fost dus acasa... O farmacie din Iasi primeste bonuri de masa pentru medicamente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x