Antena Căutare

O femeie a ajutat un bărbat sărman din Suceava cu bani, dar nu se aștepta la ce a urmat. Ce a putut acesta să facă cu darul primit

Un bărbat sărman din Suceava a uimit pe toată lumea cu gestul lui. Povestea lui a ajuns rapid virală, iar oamenii s-au mobilizat să îi ofere ajutor, după ce au văzut ce a făcut.

colaj foto bancnote de 50 de lei si de 100 de lei
După ce a primit bani de la o femeie, un om sărman a făcut un gest surprinzător. Oamenii s-au mobilizat acum să îl ajute cu ce pot. | Hepta & Shutterstock & Profimedia

Gestul unul bărbat sărman din Suceava face înconjurul internetului, după ce femeia care i-a oferit o mână de ajutor a făcut publică povestea uimitoare. Aceasta a vrut să facă o faptă bună în prag de Sărbători, însă ceea ce s-a întâmplat apoi a lăsat-o fără cuvinte și i-a oferit o lecție de viață.

Ce a făcut un bărbat sărman din Suceava cu banii primiți pe stradă. Gestul lui face înconjurul internetului

Întâmplarea înduioșătoare a avut loc în Burdujeni, un cartier al municipiului Suceava. Aflată într-o parcare femeia a văzut un om neajutorat și a hotărât să îi ofere un mic dar, relatează Fanatik.ro.

Aceasta s-a apropiat de el și i-a dat 10 Lei, însă evenimentele care au urmat au făcut-o să împărtășească povestea unei asociații pentru salvarea animalelor. De aici, istorioara s-a viralizat și acum, face înconjurul internetului.

După ce i-a oferit banii, femeia s-a retras, însă nu a plecat din locul în care acela pentru că aștepta pe cineva. Astfel, ea a putut să observe ce face bărbatul cu banii primiți.

Ei bine, primul gând al acestuia a fost să intre într-un magazin alimentar. El a ieșit de acolo cu o bucată de parizer, însă contrar așteptărilor, nu a fost cel care a luat și prima gură de mâncare.

Bărbatul i-a dat o parte din mezelul cumpărat unui câine care stătea lângă el, iar după ce acestora li s-a alătura și o pisică, le nu a avut nicio problemă să împartă totul la trei.

Citește și: Un om al străzii a primit un tunsoare nouă. Cum arată după transformare și cât de fericit a fost

Uimită de gestul lui, aceasta a mers să îl întrebe de ce nu mănâncă el și a preferat să hrănească animalele. Răspunsul bărbatului a înduioșat-o și a oferit o lecție de viață valoroasă.

„Impresionată până la lacrimi de gest, femeia se întoarce și-l întreabă: „Am observat că ai cumpărat de mâncare și ai hrănit cățelul și pisica, ție nu îți este foame?”, răspunsul avea să o răscolească”, se arată pe pagina asociației care a făcut publică această poveste.

„Eu am două mâini și două picioare, voi mai găsi de mâncare, în schimb, amărâții ăștia n-au mâncat nimic astăzi!””, povestește Casa lui Patrocle – Animal Rescue, pe pagina oficială e Facebook, după relatările femeii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Care este, de fapt, povestea de viață a bărbatului care a emoționat pe toată lumea cu gestul lui

Ulterior, administratorii paginii au făcut un apel la toți cei care îl întâlnesc pe bărbat să îl ajute atât cum pot, mai transmite sursa menționată anterior.

Postarea s-a viralizat rapid și a ajuns, astfel, și la cei care îl cunosc pe acesta și au oferit mai multe detalii despre greutățile prin care a trecut.

Citește și: O cerșetoare a câștigat un premiu uriaș la loto. Care a fost primul lucru pe care și l-a cumpărat din banii câștigați

Se pare că numele lui este Nicu, iar potrivit unei femei care a comentat pe tema subiectului, el ar fi locuit într-un subsol, unde primea ajutor din partea unor oamenil. De asemenea, Nicu nu ar avea vicii și trăiește de pe o zi pe alta.

„Nicu nu este ,,om al străzii,, provine de la casa de copii , a stat într-un subsol iar niște oameni cu suflet mare la ajutat și are și el o garsonieră, nu cerșește, nu bea și nu fumează. (…) Supraviețuiește cu ajutorul celor ce se îndură ca din puținul lor săi dea și lui ceva iar din bucățică lui de pîine dă și unui animăluț abandonat ca și el. Acest om ne dă involuntar o lecție de viață care puțini o înțeleg”, a povestit o femeie, într-un comentariu la postare.

Mihai Șora, fotogafie din 1919, de pe vremea când avea 2 ani: „Acest OM e Mare. Mai mare decât Marea Unire”. Cum arăta f... Rezultate Loto 4 decembrie 2022. Numerele câștigătoare duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x