Căutare Live

Accident bizar, în Botoșani! O femeie a fost înghițită de o groapă ce s-a format brusc în asfalt

Accident şocant, care se putea sfârşi tragic pe o stradă din Botoşani. O femeie a fost înghiţită, pur şi simplu, de o groapă adâncă de patru metri căscată brusc în asfalt.

Accident şocant, care se putea sfârşi tragic pe o stradă din Botoşani. O femeie a fost înghiţită, pur şi simplu, de o groapă adâncă de patru metri căscată brusc în asfalt. Femeia a fost scoasă de pompieri din crater şi a ajuns la spital cu mai multe coaste rupte. După ce se vindecă, e decisă să ceară despăgubiri în instanţă. Autorităţile nu au acoperit groapa după incident, au semnalizat-o cu un copac.

Accidentul a avut loc pe o stradă circulată din orașul Botoșani. Femeia de 57 de ani se ducea spre casă atunci când pământul s-a prăbuşit sub picioarele ei. A căzut în gol patru metri. Rănită şi speriată a început să strige după ajutor. Şi-a sunat apoi rudele să vină să o salveze.

Citește și: Groapă uriașă în sectorul 2 al Capitalei, pericol mortal pentru trecători

”Nu a văzut că e groapă acolo. Nu știa. A călcat pe margine și a căzut în canal. Noroc că a avut telefonul în buzunar și m-a sunat.”, a povestit cumnata femeii.

Locuitorii din zonă au fost alertaţi de ţipetele disperate ale femeii. Au fost chemaţi în ajutor pompierii care au scos-o din crater cu o scară. Femeia a ajuns la spital cu mai multe coaste rupte.

Localnicii sunt revoltaţi. Spun că groapa a apărut de câteva săptămâni şi s-a tot mărit. Susţin că au au sesizat autorităţile, dar nimeni nu a venit nici măcar să semnalizeze pericolul. Nici măcar acum groapa nu a fost astupată. Au pus în crater un copac.

Citește și: Video. Carnea și resturile de mâncare adunate de la groapa de gunoi sunt regătite și date copiilor

Reprezentanţii companiei de apă spun că problema se va remedia săptămâna viitoare. Recunosc că ştiau de groapă.

”Este de la ultima ploaie, care a fost foarte puternică. O să remedieze totul luni”.

Tot luni, victima îşi va scoate certificat medico-legal şi are de gând să-i dea în judecată pe cei respnsabili.

Cazul fetiței care a fost adoptată în SUA stârnește noi controverse! Procuroarea ar fi avut mandat doar pentru ridicarea... Haos pe litoralul românesc! Zeci de operațiuni de salvare, de la începutul sezonului estival: ”Mulți cred că cei care se...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri