Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Caz teribil! O tânără de 30 de ani a născut într-o benzinărie, iar apoi și-a abandonat bebelușul într-un tomberon. În ce stare se află acum micuțul

Caz teribil joi, la Satu Mare, unde o femeie însărcinată a născut în toaleta unei benzinării, iar apoi și-a abandonat bebelușul într-un tomberon. 

Caz teribil! O tânără de 30 de ani a născut într-o benzinărie, iar apoi și-a abandonat bebelușul într-un tomberon. Copilul a fost găsit de un angajat

Potrivit informațiilor furnizate de polițiști, femeia a intrat în toaleta unei benzinării din Satu Mare, în jurul orei 18:20, și a născut acolo, apoi a abandonat copilul. Ulterior, ea s-a urcat într-un microbuz, însă i s-a făcut rău.

Copilul nou-născut a fost găsit de un angajat al benzinăriei, care a alertat autoritățile.

Cazul care a revoltat o țară întreagă. O mamă care și-a ucis copilul nou-născut a fost condamantă la șase ani de închisoare

„Copilul se află la spital, din informațiile pe care le dețin. Acesta trăiește și este stabilizat”, a declarat Paula Gabor, purtătorul de cuvânt al Poliției Satu Mare, potrivit Mediafax.

Presa locală scrie că femeia care a comis fapta odioasă a fost identificată. Este vorba de o tânără de 30 de ani, care a venit din Germania într-un autobuz cu destinația Botoșani, intrând în țară prin vama Petea.

Un bebeluș s-a născut perfect sănătos, deși avea cordonul ombilical răsucit în jurul gâtului de șase ori: ”E un miracol. N-am văzut așa ceva în 23 de ani de carieră!”

Copilul a fost dus la spital, fiind stabil în acest moment, iar femeia este audiată de polițiști și i s-a întocmit un dosar penal.

Recomandari